Tuotehaku:

article

5 virhettä safarilla

Olet vihdoin päässyt unelmamatkallesi. Maltat tuskin odottaa, ennen kuin saat nähdä suurten eläinten ”the Big Five” – elefantin, leijonan, puhvelin, leopardin ja sarvikuonon. Vain yksi ainoa virhe, ja koko matkasta voi tulla suuri painajainen. Olemme keränneet luetteloon viisi tavanomaista virhettä, jotka tottumattomat safarimatkailijat tekevät.

1. Muoti

Kirkkaanväriset muotivaatteet. Ne voivat kiinnittää eläinten huomion, ja pöly ja lika näkyvät niissä erittäin hyvin. Valitse sen sijaan tyypillisiä Fjällrävenin matkavärejä, kuten khaki, hiekka ja beige.

2. Sää

Lämpimät vaatteet unohtuvat. Se, että aurinko voi olla uskomattoman kuuma päivällä, ei yllätä ketään. Lämpötila kuitenkin laskee illalla ja yöllä. Jos sinulla ei ole mukanasi mitään lämpimiä vaatteita, joudut todennäköisesti palelemaan, mikä ei ole varsinaisesti tunnelmaa nostattava tunne. Pakkaa mukaan fleeceneule ja/tai safaritakki, niin pysyt lämpimänä ja tyytyväisenä.

3. UV-suojaus

Safarihattu unohtuu. Safarihattu on ehdoton varuste, joka suojaa Afrikan armottomalta auringolta. Älä lähde kotoa ilman safarihattua. Se on niin tärkeä, että toistamme tämän uudelleen: älä lähde kotoa ilman hattua!

4. Pakkaaminen

Puoli vaatekaappia mukaan. Et varmastikaan halua raahata ympäriinsä painavia, hankalia matkatavaroita vain siksi, ettet osannut valita, mitä ottaisit mukaan. Et tarvitse juuri muuta kuin kolme toimivaa paitaa. Fjällrävenin bambu- tai Micro Travel -paidat ovat täydellisiä safarille. Lisää kaksi paria Micro Travel -kankaisia katkolahjehousuja, niin mukanasi on sekä shortsit että housut. Tarvitset myös fleeceneuleen ja safaritakin tai liivin, jotta voit kantaa helposti mukanasi kaikki arvotavarat. Kevyet kantamukset ovat oikea valinta, myös safarilla.

5. Kengät

Painavat vaelluskengät Jos et aio vaellussafarille, voit jättää painavimmat varrelliset vaelluskengät kotiin. Ota sen sijaan mukaan kevyet vaelluskengät.