Fjällrävenin Lahjaopas

Osta nyt

Kånken

Osta nyt

Kaikki polut alkavat täältä

Lähde vaeltamaan

TALVEN PARHAIMMAT TAKIT

TUTUSTU MALLISTOON
Lahjaopas Kånken Trekking Talvitakit
Tutustu MALLISTOOMME Me luomme tuotteita, jotka tarjoavat elinikäisiä muistoja. Fjällrävenin kanssa pääset lähemmäksi luontoa – ja kokemaan sen meidän tavallamme.
These highly functional product series are created for active lives from the mountains all the way to sea level. Explore more at Fjällräven Online Store.
Kaupungista luontoon Nämä erittäin käytännölliset tuoteperheet on luotu aktiiviseen elämäntyyliin – aina vuorien huipuilta merenpinnan tasolle.
Conscious Hunting

Me olemme valmistaneet varusteita metsästykseen 80-luvulta lähtien ja muutama vuosi sitten päätimme tehdä näistä tuotteista entistäkin parempia. Lopputuloksena tästä on Conscious Hunting.

Fjällräven offers a wide variety of equipment for all kinds of trekking, in all conditions - designed to be timeless, durable and functional.
Trekking

Fjällräven tarjoaa laajan valikoiman varusteita kaikenlaiseen vaeltamiseen, kaikenlaisissa olosuhteissa. Tuotteet on suunniteltu ajattomiksi, kestäviksi ja käytännöllisiksi.

Everyday Outdoor

Kestävät, toiminnalliset vaatteet ja varusteet, jotka kestävät sukupolvelta toiselle - kaikki valmistettuna korkeita vastuullisuusstandardejamme noudattaen. Tutustu luontoon Fjällrävenin kanssa.

Bergtagen Mountaineering

Bergtagen on vaatekokoelma – elämään puurajan yläpuolella. Yksityiskohdat ovat tarkkaan harkittuja, parhaan suorituskyvyn ja luotettavuuden aikaansaamiseksi vuoristo-olosuhteissa.

Luotu luonnon omilla ehdoilla Luonto on meidän loppumaton inspiraationlähteemme – ja tämä näkyy myös materiaalivalinnoissamme.
Fjällräven G1000 - Adaptable for a lifetime of adventure

G-1000

Mukautettavissa koko elinajaksi luonnossa

G-1000 on Fjällrävenin materiaalivalikoiman kulmakivi. Sitä käytetään kaikkeen, repuista ja rinkoista lähtien aina takkeihin ja housuihin. Sitä voidaan käyttää monissa erilaisissa ilmastoissa, kun käytät sitä yhdessä Greenland Wax -vahan kanssa.
Lue lisää