Tuotehaku:

Maksu

Kuinka tilaus maksetaan?

Voit valita haluamasi maksutavan maasi mukaan.

Seuraavat maksutavat hyväksytään kaikissa maissa:
• MasterCard
• Maestro
• VISA-luottokortti tai -pankkikortti
• VISA Electron

   

Suomalaisille asiakkaille:
• Maksuturva - maksa nopeasti verkossa verkkopankin kautta:

Maksaminen luottokortilla

Turvasyistä ja petosten ehkäisemiseksi kaikkiin maksuihin tarvitaan kortin myöntäjän tai luottoyhtiön valtuutus sekä meidän oma hyväksyntämme. Maksujen turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Kaikki tiedot lähetetäänkin salattujen palvelimien välityksellä (SSL- tai HTTPS-salaus). Näin muut eivät voi käyttää luotto- tai pankkikorttiasi väärin. Fenix ei koskaan tallenna luottokorttiin liittyviä tietoja.

Maksuturvalla maksaminen

eMaksut-maksupalvelun tarjoaa Suomen Maksuturva Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Suomen Maksuturva Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi.

Maksuturvan käyttäminen maksutapana tarkoittaa sitä, että maksat käyttäen omaa luotettavaa pankkiympäristöä. Prosessi toimii samalla tavalla kuin verkkopankkia käytettäessä, mutta Maksuturvan etuna on, että kaikki tarvittavat maksutiedot täydentyvät automaattisesti. Maksuturva on nopea ja turvallinen tapa maksaa ostoksesi. Järjestelmä tukee seuraavia verkkopankkeja: Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, LähiTapiola, Nordea, OP, POP Pankki, Säästöpankit, S-Pankki, Ålandsbanken.

Yhteystiedot:
Suomen Maksuturva Oy
y-tunnus: 2121703-0
Ruoholahdenkatu 23
00180 HELSINKI
Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00
www.maksuturva.fi

Koska veloitus tapahtuu?

Jos maksat luotto- tai pankkikortilla, korttimaksu vahvistetaan tilauksen tekohetkellä ja saat sähköpostivahvistuksen onnistuneesta tilauksesta. Maksua ei veloiteta kortilta ennen kuin tilaus käsitellään ja lähetetään varastolta.
Jos korttimaksua ei hyväksytä, veloitusta ei tehdä ja näyttöön tulee heti maksun epäonnistumisesta kertova ilmoitus. Sinua pyydetään tällöin käyttämään jotakin toista maksutapaa.