Tuotehaku:

Toimitus


Toimituskustannukset Suomeen 9,90 EUR.

Tämä koskee www.fjallraven.fi –sivun kautta tehtyjä nettitilauksia. Toimitamme 26 maahan Euroopassa (lukea Toimituskohteet)

Emme toimita postilokeroihin (PL) tai armeijan tukikohtiin.

Kuljetusyhtiöt

Parhaan palvelun – nopean ja kätevän toimituksen sekä lähetyksen seurannan – varmistamiseksi valitsemme pakettisi toimittajaksi Itellan.

Suomen ulkopuolella:

Loppuasiakkaidemme parhaan mahdollisen palvelun – nopeiden toimitusten ja vaivattoman vastaanoton - varmistamiseksi olemme solmineet paikalliset toimitussopimukset. Maasta riippuen pakettien jakelusta huolehtii joko PostNord tai UPS-kuriiripalvelu.

Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa toimituksista loppuasiakkaillemme on vastaa PostNord. Kaikissa muissa maissa toimitusyhtiönä on UPS.

Toimitusten määräajat

Tilaukset lähetetään 24 tunnin kuluessa niiden tekemisestä ja ne toimitetaan noin 3-5 työpäivän kuluessa. Viikonloppuisin ja arkipyhinä tehdyt tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä. Pyrimme toimittamaan tilauksesi arvioidussa aikataulussa, mutta viivästyksiä voi esiintyä.

Lisätietoja saat alla olevista kartoista, joissa on annettu yleiskuva PostNord ja UPS:n toimitusajoista alueellasi.

Ole hyvä ja lisää tilauksesi käsittelyyn yksi työpäivä varastollamme.

Esimerkki PostNord - Suomi

Toimitusaika (toimitusaika työpäivinä): 3-4 arkipäivät
Tilauksen käsittely: 1 arkipäivät
Kokonaisaika (tilauksen vastaanottamisesta toimitukseen): 3-5 arkipäivät

Toimituksen lomapäivät

Fjällräven ei toimita Alankomaiden juhlapyhinä. Tarkista sekaannusten välttämiseksi tarkat päivämäärät vuosikalenterista.

Huomaa, että kuljetusliikkeemme eivät toimita juhlapyhinä ja viikonloppuisin kohdemaassa.