Fjällrävenin valikoimaan kuuluu yli 500 tuotetta, joten valintojen tekeminen saattaa joskus olla hieman hankalaa. Olisiko tunneli- vai kupoliteltta parempi? Keb vai Vidda Pro Trousers? Ja pitäisikö rinkan olla 65 vai 75 litran vetoinen? Kaikki haluavat tarpeitaan vastaavat varusteet ja vaatteet.  Tarpeet saattavat vaihdella Ruotsin talvisessa erämaassa tehtävästä kymmenpäiväisestä vaelluksesta kesäiseen päivävaellukseen Etelä-Kaliforniassa. Valinnan helpottamiseksi Fjällrävenin suunnittelijoiden ja kenttätestaajien asiantuntemus on pakattu näihin käteviin tuoteoppaisiin.

Ennen oppaiden lukemista kannattaa tutustua Fjällrävenin eri tuotevalikoimiin tai ’tuoteperheisiin’, joiksi me niitä kutsumme. Perheitä on yhteensä seitsemän, ja ne on kaikki nimetty Ruotsin eri alueiden mukaan.

Mountaineering

Bergtagen

Bergtagen on suunniteltu elämään puurajan yläpuolella. Tämän valikoiman tuotteet on optimoitu säilyttämään huipputasoiset ominaisuutensa sekä luotettavuutensa ankarissakin olosuhteissa. 

Lue lisää
TREKKING
Keb

Tämä Ruotsin korkeimman vuoren mukaan nimetyn valikoiman tuotteet on kehitetty haastaviin vaelluksiin vaihtelevassa maastossa.

Abisko

Kevyt Abisko-mallisto on suunnattu päivävaelluksiin sekä retkiin vuoristomajalta toiselle.

Singi

Singin perinne-estetiikka yhdistyy kestäviin ja vankkoihin materiaaleihin, jotka ovat omiaan Skandinaviassa vaeltamiseen.

OUTDOOR
High Coast

High Coast -mallisto saa nimensä Ruotsin alueesta, jossa yhdistyvät niin metsä, rannikko kuin kaupunkiympäristökin. Monipuolisuuden lisäksi se on myös toiminnallinen.

Övik

Övik-tuotteissa on Fjällrävenin klassinen tyyli ja materiaalit, ja ne ovat täydellisiä jokapäiväiseen käyttöön.

Greenland

Fjällrävenin 'ensimmäisestä perheestä' peräisin olevan G-1000-materiaalin lujuus ja legendaarinen ulkoasu merkitsee valmiutta kaikkiin seikkailuihin kotona ja kaukomailla.

Fjällrävenin osto-oppaat Löydä paras yhdistelmä
Reput ja rinkat

Koolla on väliä – ota selvää miksi

Teltat

Tervetuloa ihannekotiin luonnossa

Makuupussit

Untuvaa tai synteettinen, mahdollistaa liikkumisen makuupussin sisällä tai sen kanssa – kaikkeen löytyy vastaus

Conscious Hunting
Värmland

Käytännöllinen metsästys
Klassinen tyyli
Kestävä rakenne

Sörmland

Monipuolinen metsästys
Klassinen tyyli
Metsäelämä

Lappland

Aktiivinen metsästys
Hybrid Performance
Hyvä liikkuvuus