Everyday Outdoor Jokapäiväiset seikkailusi ovat lähempänä kuin voit kuvitella


Kun luet tätä, jossakin on metsäaukio valmiina sinua varten. Mutkitteleva polku odottamassa sinua. Me Fjällrävenillä olemme kulkeneet yhdessä luonnon kanssa jo yli 50 vuotta. Luomme ajattomia ja kestäviä varusteita, jotka tekevät jokaisesta ulkoilukokemuksesta mahtavan. Käytämme 100-prosenttisesti jäljitettävissä olevaa untuvaa sinun pitämiseksi lämpimänä, PFC-vapaata pintakyllästettä sinun pitämiseksi kuivana ja kierrätettyä villaa olosi pitämiseksi mukavana. Luonto odottaa sinua. Mitä vielä odotat?
Wool is probably nature's most gifted material. Explore more at Fjallraven.com

Villa on luultavasti luonnon nerokkain materiaali. Se on ympäristöystävällistä ja biohajoavaa, lämmintä ja mukavaa kylmällä ilmalla, miellyttävän viileää lämpimällä säällä, ja se kykenee siirtämään kosteutta pois iholta urheiltaessa.

Övik Knit Sweater M
Övik Knit Sweater M

Kauniisti kuvioitu neuletakki pehmeää, lämmintä villaa. Pyöreä kaulus, hyvin istuvat ragla

€ 159
We create timeless, durable equipment that makes any outdoor experience great. And we use 100% traceable down to keep you warm, PFC-free impregnation to keep you dry and recycled wool to keep you comfortable.

Kestäviä, käytännöllisiä, mukavia ja lämpimiä. Fjällrävenin untuvatakit tunnetaan kaikkialla maailmassa laadukkuudestaan ja monikäyttöisyydestään. Käyttämämme untuva on aina 100-prosenttisesti jäljitettävissä olevaa ja ympäristöystävällistä – sen lupaamme.

Wear timeless, durable equipment to make any outdoor experience great.

Luonto odottaa sinua

Käytä ajattomia ja kestäviä varusteita, jotka tekevät jokaisesta ulkoilukokemuksesta mahtavan. Luonto odottaa sinua. Mitä vielä odotat?

Style and function with attention to detail. Fjällräven's range of shirts are not only comfortable, but work really well as a temperature regulating middle layer.

Tyyliä, käytännöllisyyttä ja tarkoin harkittuja yksityiskohtia. Sen lisäksi, että Fjällrävenin paidat ovat mukavia päällä, ne toimivat erittäin hyvin lämpötilaa säätelevänä välikerroksena. Ne sopivat täydellisesti pitkiin päiviin metsässä tai rentoihin iltoihin leirinuotion äärellä.

Any weather is great weather with Fjällräven's timeless, durable and highly adaptable range of jackets.

Jokainen sää on hyvä sää Fjällrävenin ajattomissa, kestävissä ja erittäin moniin tarkoituksiin sopivissa takeissa. Niiden käytännöllisyyteen ja laatuun voit todellakin luottaa. Niissä on käytetty PFC-vapaata pintakyllästettä, kierrätettyä polyesteriä ja luomupuuvillaa, ja ne on valmistettu yli 50 vuoden ulkoilukokemuksella. Luonto odottaa. Mitä vielä odotat?

Käytännöllisiä ja kestäviä reppuja Kanna seikkailu mukanasi