Bergtagen

A complete mountaineering system engineered for life above the tree line

Supported by the Swedish Mountain Guides Association.
Ruotsin vuoristo-oppaiden yhdistyksen (SBO) tukema Lue lisää yhteistyöstä blogissamme.
Bergtagen products are optimised to offer the highest levels of performance and reliability in tough conditions.

Misså puut eivät kasva mutta sielusi lepää

Kun astut sisään vuorten valtakuntaan, tulet muuttumaan ihmisenä – tavalla tai toisella. Ruotsalaiset ovat kehittäneet tälle upealle tunteelle ja muutokselle täysin oman sananparren – Bergtagen

Uusi Bergtagen-kokoelma on suunniteltu elämään puurajan yläpuolella – täysin luonnon omilla ehdoilla. Tämä on kokoelma vaatteita ja kerroksia, jotka on kehitetty vuorikiipeilyä varten. Kokoelma pohjautuu yhtälaisesti sekä pitkiin perinteisiin että innovatioon, tarjoten toiminnallisuutta, kestävyyttä, laadukkuutta sekä ympäristöä säästävää tuotantoa. 
THE BERGTAGEN LAYER SYSTEM Bergtagen is based on a system of four layers to protect you from the hardest storms while keeping you cool when working.
This is the next-to-skin-layer. It’s soft and warm, and engineered from different blends of merino wool in a unique body-map design for optimized comfort, moisture management, heat regulation and insulation.

1. Base Layer

Keeping you warm on cold endeavours

Tämä on ihoa vasten asetettava kerros. Se on pehmeä ja lämmin ja valmistettu erilaisista merinovillan sekoituksista. Lopputuloksena on ainutlaatuinen body-map-design, joka tarjoaa optimoitua mukavuutta, lämmönsäätelyä sekä eristystä.
Lue lisää
Bergtagen is a complete mountaineering system engineered for life above the tree line.

2. Insulation layer

Say goodbye to freezing belays

Eristävän kerroksen vaatteet tarjoavat tilanteen vaatiman määrän lämpöä. Me käytämme G-Loft Supremea tietyissä, erilaisiin kylmiin olosuhteisiin tarkoitetuissa, vaatteissamme, materiaalin erinomaisen lämpö-paino-suhteen ansiosta. 
Lue lisää
Bergtagen - For adventures above the tree line. Buy Bergtagen products from Fjällräven Online Store

3. Work layer

For adventures above the tree line

Erittäin kestäviä, mutta silti joustavia ja hyvin hengittäviä. Nämä vaatteet on tehty pitkäaikaiseen käyttöön haastavissa vuoristo-olosuhteissa. 

Ne on valmistettu G-1000 Lite Eco -materiaalista ja niissä on teipat saumat, jotka tarjoavat optimaalista, rajoittamatonta liikkuvuutta sekä vähemmän kitkaa ja ne on lisäksi valmistettu täysin luonnon omilla ehdoilla.
Lue lisää
Bergtagen products are optimised to offer the highest levels of performance and reliability in tough conditions.

4. Shell layer

Negotiating the elements

Shell Layer tarjoaa suojaa kovilta tuulilta ja sateelta. Ja koska sekä takki että housut on valmistettu Fjällrävenin omasta PFC-vapaasta Eco-Shell-materiaalista, voit luottaa siihen, että ne tarjoavat sinulle tarvittavan suojan.
Lue lisää