Tuotehaku:

Fjällräven

Yli 50 vuotta luonnon palveluksessa

Fjällrävenin perustamisesta asti meitä on innostanut halu kehittää tuotteita, joiden avulla ihmisten on helpompi nauttia luonnosta.

Åke Nordin oli vain 14-vuotias, kun hän kehitti repun kehikon, josta sittemmin muodostui siemen yritykselle nimeltä Fjällräven. Åke oli partiolainen ja viihtyi ulkona, mutta hän ei ollut tyytyväinen tuon ajan reppuihin, jotka riippuivat epämiellyttävinä pusseina alaselkää vasten. Hän oli lukenut lehdestä, että raskasta taakkaa kannettaessa painon tulisi olla ylhäällä ja lähellä selkää. Niinpä hän ennen tunturivaellusta nikkaroi puusta repun kehikon, johon hän ompeli kiinni kantorepun. Tunturissa hänen reppunsa herätti suurta uteliaisuutta muissa vaeltajissa ja Åke sai heti useita tilauksia.

Repun kehikko oli alku Åke Nordinin kymmenen vuotta myöhemmin kotikaupungissaan Örnsköldsvikissä perustamalle yritykselle, Fjällrävenille.

Rakastetut klassikot

Fjällrävenin vaelluksen alkamisesta on kulunut yli 50 vuotta ja usean sukupolven ulkoilijat ympäri maailman käyttävät ja arvostavat Fjällräven-varusteita. Monista tuotteista on ajan mittaan tullut enemmän tai vähemmän klassikoita, kuten Grönlannin takista vuodelta 1968, Vidda-housuista vuodelta 1999, Kånken-repusta vuodelta 1978 ja Expedition Dun -takista, joka luotiin vuonna 1974. Lisäksi monet tuotteet ovat saaneet arvostettuja palkintoja toimivuudesta ja ympäristötietoisuudesta, kuten Keb Trousers -housut ja Kajka-reppu vain muutamia esimerkkejä mainitaksemme.

Inspiraatiota luonnosta

Kehitystyö jatkuu ja me Fjällrävenillä etsimme jatkossakin inspiraatiota uusiin tuotteisiin ja ratkaisuihin liikkuessamme itse luonnossa. Ja aivan kuten kaiken alkaessa 1960, meitä kannustaa kulutuksenkestävien, ajattomien ja toimivien ulkoiluvarusteiden kehittäminen, vastuullinen toiminta ihmisiä, eläimiä ja luontoa kohtaan sekä kiinnostuksen ylläpitäminen ulkoiluun.

Fjällrävenin kansainväliseltä kotisivulta www.fjallraven.com voit lukea lisää yrityksestämme, tuotefilosofiastamme, historiastamme ja ympäristövastuutyöstämme. Kotisivut ovat englanniksi sekä myös saksaksi ja ruotsiksi.

Voit seurata työtämme myös osoitteissa www.facebook.com/Fjallraven. Facebook-sivulla voit myös esittää meille kysymyksiä.

Nähdään siellä!