Tuotehaku:

Kaikki tiet vievät Fjällräveniin

Toisin kuin muut metsästystuotemerkit, meillä on äärimmäisen pitkä kokemus patikoinnista, selviytymisestä sekä vuoristo- ja erämaaelämästä.  Fjällrävenin mallisto tarjoaa monipuolisia tuotteita metsästäjille. 

Ja toisin kuin muut ulkoiluyritykset, me olemme myös metsästäjiä. Emme näe tässä suurta eroa, mutta hyödynnämme omaa metsästystaustaamme kehittääksemme varusteita, jotka ovat hiljaisia, lämpimiä ja jotka täyttävät erityisvaatimukset. Passipaikalle, väijyntään tai päivälliselle.  

Fjällräven on ruotsalainen yritys, joka on suunnitellut varusteita pohjoismaisiin olosuhteisiin vuodesta 1960 lähtien. Metsästystä voi kuitenkin olla monenlaista riippuen siitä, missä päin maailmaa olet. Mutta aivan kuin patikkaretkelle lähtiessämme otamme ruotsalaiset tapamme mukaan, koska uskomme, että ne toimivat ympäri maailman. 

Olet sitten missä tahansa, kaikenlaista ulkoilua yhdistää muutamat perustarpeet. Toimivuus. Lujuus. Luotettavuus. Ajattomuus. Lämpö. Hengittävyys. Tyyli. Kestävyys.

Ja me olemme näiden alueiden asiantuntijoita. 

Tilaa ajoissa saadaksesi pakettisi ennen joulua. Tilausaikaa jäljellä: 2015-12-16T15:00 Pidennetty palautusaika välillä 20.11 – 31.12 ostetuille tuotteille. Sopimattomat tuotteet voi palauttaa poikkeuksellisesti 15.1.2016 asti