Tuotehaku:

G-1000

Fjällrävenin rakastettu kangas, nyt myös metsästykseen

G-1000 on suosittu metsästäjien keskuudessa. Ei vain siksi, että se on äärimmäisen kestävä kangas, joka hylkii vettä ja tuulta, mutta myös siksi, että se siirtää tehokkaasti kosteutta iholta. Jos se sattuu kastumaan, se kuivuu nopeasti tulen äärellä, auringossa tai kuorma-autossa matkalla seuraavaan passipaikkaan. 

G-1000-kankaan tarina alkaa vuodesta 1966, jolloin Fjällräven osallistui kiipeilyretkelle Grönlannissa. Grönlannissa oppimamme asiat johtivat ensimmäisen Greenland-takin kehittämiseen. Se valmistettiin kankaasta, joka saavutti nopeasti suosiota alppilajien harrastajien, patikoijien ja kiipeilijöiden keskuudessa. Se ei ollut yhtä vedenkestävä kuin muut toiminnalliset vaatteet, mutta kesti säätä kuin säätä. Lisäksi se oli luja - itse asiassa melkein täysin rikkoutumaton - ja sen ulkonäkö parani käytön myötä. 

Oikein hoidettuna g-1000-vaate kestää sukupolvien ajan. Tämän voi todistaa Örnsköldsvikissä sijaitseva räätälikeskuksemme, jonne monet lähettävät perimänsä vaatteet arviointia ja tarkistusta varten. Jujuna on vahata kangas Greenland-vahalla, joka on valmistettu mehiläisvahan ja parafiinin sekoituksesta. Voit vahata kankaan niin usein kuin haluat, se vain paranee vanhetessaan. Muista myös vahata kulutuksille alttiit kohdat, kuten olkapäät ja polvet. Jätä kuitenkin selkäosa vahaamatta, koska silloin kangas hengittää paremmin. Vuoden lämpiminä kuukausina voit helposti pestä vahan pois ja parantaa siten vaatteen hengittävyyttä. G-1000 on yksinkertainen, kestävä ja erittäin lojaali kangas. 

Siksi olemme käyttäneet g-1000-kangasta myös metsästysvaatemallistoissamme. Olemme myös kehittäneet erityisesti metsästystä varten harjatun ja hiljaisen version nimeltä G-1000 Silent Eco. Sitä käytetään venyvässä kankaassa ja huppujen, taskujen ja hihojen tarkkaan harkituissa yksityiskohdissa.  G-1000-kangasta käytetään myös pohjakankaana joissakin tämän syksyn mielenkiintoisimmissa metsästykseen suunnitelluissa uutuustuotteissa.

Tilaa ajoissa saadaksesi pakettisi ennen joulua. Tilausaikaa jäljellä: 2015-12-16T15:00 Pidennetty palautusaika välillä 20.11 – 31.12 ostetuille tuotteille. Sopimattomat tuotteet voi palauttaa poikkeuksellisesti 15.1.2016 asti