Tuotehaku:

Rakkaudesta metsää kohtaan, ei vain metsästystä

Metsästäjiä on monenlaisia ja ihmisillä on monia syitä lähteä metsään ladattu ase mukanaan. Fjällrävenin käsitys metsästämisestä ei ole erityisen dramaattinen – metsästysvaatteiden ja -varusteiden valmistaminen tuntuu luonnolliselta, koska olemme itsekin aina metsästäneet. Metsästäminen ei ole kuitenkaan oikeastaan koskaan ollut tärkein asia, vaan pikemminkin luonnollinen osa rajatonta kiinnostustamme ulkoilua, erämaata, metsiä, eläimiä ja kasveja kohtaan. 

Elkoilemme ympäri vuoden ja teemme sen olosuhteiden ehdoilla. Syksy on metsästyskautta. Se on kuitenkin myös marjanpoiminta-aikaa, ulkoilukautta ja sienikautta. Rakastamme kaikkia näitä asioita. 

Ehkä tämä vaikuttaa meihin metsästäjinä. Emme tuijota vain tyhjää metsää passipaikalta nähdäksemme saaliin menevän ohi, vaan arvostamme myös kaikkea muuta ympärillämme. Merkit, ilma, ruoka, keskustelut, aistimukset ja inspiraation tunne ovat 99 % metsästystä. Laukausten ampuminen on vain yksi monista asioista, joita ihanien metsästysvuosien aikana on tapahtunut. 

Varusteiden osalta keskitämme luonnollisesti 55 vuoden kokemuksemme metsästysvaatteisiin ja ratkaisuihin, jotka ovat ehkä hieman Fjällräven-henkisempiä kuin muut metsästysvarusteesi. Olemme metsästystä harrastavia ulkoilmaihmisiä. Telttojen, reppujen, patikoinnin, materiaalien, selviytymisen ja ankarien ilmasto-olosuhteiden tuntemuksemme pohjalta on syntynyt metsästysvarustemallisto, joka on uskollinen pohjoismaiselle alkuperälleen, ja joka edustaa perinnettä, toimivuutta, laatua ja kestävyyttä. 

Kyse on eräänlaisesta tietoisesta metsästyksestä, jossa metsästys on osa ulkoilua. Se on jatketta kaikille arvoillemme, joita ovat vastuu, läsnäolo, inspiraatio, kaukonäköisyys ja vapaa saatavuus kaikille. Vapaus. Ja ruoka!

Metsästys merkitsee hyvää ruokaa ja uusien reseptien oppimista kotiin tuomallasi saaliilla. Olemme keränneet tähän suosikkiruokamme. Ne ovat yksinkertaisia reseptejä, jotka on helppo oppia, mutta joiden hallitseminen saattaa viedä aikaa. Juuri niin kuin sen pitäisikin olla.