Tuotehaku:

Tuotelupauksemme

Fjällrävenin tuotteet auttavat nauttimaan luonnosta ilman huolta varusteista. Tuotelupauksemme perustuu kuuteen tärkeään periaatteeseen. Seuraavassa on tietoa siitä, mitä voit odottaa ostaessasi tuotteitamme.

Toimivuus

Fjällrävenillä on runsaasti kokemusta toimivien varusteiden valmistamisesta kaikenlaiseen ulkoiluun. Olimme ensimmäisiä yrityksiä, jotka alkoivat testata tuotteita erilaisissa ilmastoissa Grönlannista Brasilian kosteisiin sademetsiin. Ovat kyseessä sitten tuuletusaukot, taskujen asettelu tai materiaalivalinnat, kaikki perustuu monen vuoden kokemukseen ja perusteellisiin testeihin erilaisissa olosuhteissa.

Lujuus

Ostaessasi Fjällräven-tuotteen voit olla varma siitä, ettet joudu ostamaan uutta tuotetta erittäin pitkään aikaan. Testipäällikkö Johan Skullman johtaa ryhmää, joka altistaa kaikki tuotteemme suuremmalle kulumiselle muutaman kuukauden aikana kuin kukaan muu tekisi usean vuoden aikana.

Tuotteen pitkä käyttöikä riippuu monista tekijöistä: tuotantokokemuksesta, erinomaisista materiaalivalinnoista ja tuotemuodoista sekä tiukasta laaduntarkastuksesta tuotantoketjun kaikissa vaiheissa.

Ajattomuus

Tuotteita suunnitellessamme varmistamme, että niitä voi käyttää ja rakastaa väsymättä vuodesta toiseen. Trendien seuraamisen sijaan keskitymme täysin toimivuuteen ja tuotteemme ovat muotokieleltään yksinkertaisia ja ajattomia. Tuotteen muotoilu perustuu aina käytännön kokemukseen, mikä on viime kädessä ulkoilussa tärkeämpää. 

Luotettavuus

Varusteidemme tulisi sopia käytettäväksi paikoissa, joissa ei ole varaa virheisiin. Siksi pyrimme valitsemaan materiaaleja ja ratkaisuja, jotka antavat turvallisen ja luotettavan tuotteen. Siksi kokeneet testiryhmämme testaavat tuotteemme ja käyttävät niitä ennen kuin ne tuodaan markkinoille.

Meillä on myös tekstiililaboratorioita, joissa testataan lujuutta, repimislujuutta ja monia muita tekijöitä, jotta voimme olla täysin varmoja siitä, että kaikki osat täyttävät samat tiukat vaatimukset teknisestä suorituskyvystä. 

Käyttäjäystävällisyys

Tuotteitamme tulisi olla helppo käsitellä, kun olet oppinut, miten niitä käytetään. On aivan sama, miten älykkäitä tuotteidemme toiminnot ovat, jos tuotteita on vaikea käyttää vaikeissa paikoissa tai äärimmäisissä sääolosuhteissa. Siksi esimerkiksi telttamme eivät ole vain vakaita, vaan myös helppo pystyttää myrskynkin yllättäessä. 

Monipuolisuus

Yksi syy ulkoiluun on sen tarjoama uskomaton monipuolisuus. Yhtenä päivänä puhaltaa navakka tuuli, seuraavana päivänä aurinko paistaa kirkkaalta siniseltä taivaalta. Luonnon monipuolisuus näkyy myös tuotteissamme. Suunnittelemme ne niin, että ne toimivat sekä erilaisissa ilmastoissa että monenlaisissa aktiviteeteissa.

Lujaa g-1000-kangastamme voi esimerkiksi muokata Greenland-vahalla, jolloin vaatteita voidaan käyttää sekä kylmissä että trooppisissa ilmastoissa. Reppujamme voidaan säätää käyttäjän ominaisuuksien mukaan ja käyttömukavuuden lisäämiseksi. Muita esimerkkejä käyttöä helpottavista muotoiluratkaisuista ovat irrotettavat kannet, jotka muuttuvat myös vyölaukuiksi kävelyjä varten ja housut, joissa on katkolahjetoiminto.