Tuotehaku:

Hirvenliharullat puolukkachutneyn kera

(4 annosta)

700 g hirvenpaistia
150 g sinihomejuustoa
Kantarelleja
Persiljaa
Voita paistamiseen
300 ml kermaa  

Kuullota kantarelleja voissa. Siisti liha ja leikkaa se erittäin ohuiksi viipaleiksi. Aseta viipaleet leikkuulaudalle. Anna mureutua hieman. Leikkaa juusto yhtä moneen palaan kuin lihanpaloja on. Mausta liha suolalla ja pippurilla. Aseta juustonpala, hieman persiljaa ja muutama sieni kuhunkin lihanviipaleeseen ja pyöritä rullaksi. Ruskista rullia voissa ja valmista sitten lihanesteestä ja kermasta kastike, jossa rullat voivat hautua puolen tunnin ajan.

Tarjoile perunoiden ja puolukkachutneyn kera. 

Puolukkachutney 

Lämmitä marjat ja sokeri öljytilkassa. Lisää joukkoon inkivääri ja etikka, kiehauta ja anna jäähtyä.

Tilaa ajoissa saadaksesi pakettisi ennen joulua. Tilausaikaa jäljellä: 2015-12-16T15:00 Pidennetty palautusaika välillä 20.11 – 31.12 ostetuille tuotteille. Sopimattomat tuotteet voi palauttaa poikkeuksellisesti 15.1.2016 asti