Tuotehaku:

Trangia Ptarmigan

(3-4 annosta)

Noin 3 dl kantarelleja
1 sipuli
Kahden riekon rintafileet
Voita
Suolaa ja pippuria maustamiseen
Tilkka kermaa
Muutama katajanmarja
Hieman riistalientä
Pussillinen rucolanlehtiä
Maissileipää 

Kuullota kantarelleja ja sipulia voissa. Mausta suolalla ja pippurilla. Leikkaa riekon rintapalat pieniksi kuutioiksi ja ruskista kevyesti voissa. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada sekaan tilkka kermaa, pari murskattua katajanmarjaa ja hieman riistalientä. Riekkopata on nyt valmis tarjoiltavaksi. 

Evelina Åslund tarjoaa “Trangia Ptarmigan” -ruokansa lisukkeena rucolanlehtiin kiedottua maissileipää.

Tilaa ajoissa saadaksesi pakettisi ennen joulua. Tilausaikaa jäljellä: 2015-12-16T15:00 Pidennetty palautusaika välillä 20.11 – 31.12 ostetuille tuotteille. Sopimattomat tuotteet voi palauttaa poikkeuksellisesti 15.1.2016 asti