Tuoteominaisuudet
  • Pilkkiparka, jossa optimaalinen kulutusta kestävä ja toiminnallinen yhdistelmä G-1000® Original- ja G-1000® HD -materiaalia.
  • 2 isoa vetoketjullista säilytystaskua rinnassa, joihin sopii 1 litran termos, 2 pienempää painonapillista rintataskua.
  • 2 päältä täytettävää taskua, 2 fleecellä vuorattua taskua käsien lämmittelyyn.
  • Sisäpuolella 2 suurta stretch-verkkosäilytystaskua, 1 medialaitetasku vetoketjulla, napoleontasku, josta laitteet ja puhelimen saa helposti esiin takkia avaamatta.
  • Sisäpuoli on varustettu lumilukolla, ja alahelmassa on kiristysnyöri.

Näytä koko kuvaus

FJÄLLRÄVENIN UNTUVALUPAUS

Täysin jäljitettävissä olevaa korkelaatuista untuvaa – tästä ei tingitä

Fjällräven on käyttänyt täysin jäljitettävää untuvaa jo vuodesta 2014. Untuvalupauksen ansiosta voit ostaa Fjällrävenin untuvatuotteen varmana siitä, että yhtään lintua ei ole vahingoitettu. 
Lue lisää
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Pitkäikäiseen ulkoilukäyttöön

Kestävä
Mukautettava sääsuoja Greenland Wax -vahalla
Hyvä hengittävyys
Lue lisää
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Näin vahaat G-1000-materiaalin

G-1000 on kestävä materiaali ja tiheän kudonnan (paitsi G-1000 Air) ansiosta melko tuulenpitäväkin. Mehiläisvahan ja parafiinin seoksesta valmistetulla Greenland Waxilla saat siitä entistä kestävämmän ja tuulta ja vettä hylkivämmän.
Lue lisää
Tuotekuvaus
  • Miehet
Uusi Arktis Parka on pitkä ja erittäin kestävä untuvatakki, joka pitää lämpimänä silloinkin, kun elohopea laskee todella alas. Täydellinen takki, kun haluat nauttia hiljaisuudesta, rentoutumisesta ja seikkailusta kylmällä säällä. Etumuksessa, hihoissa ja takamuksessa G-1000 HD -kankaiset vahvikkeet, jotka antavat lisäsuojaa lumelta ja kosteudelta. Ensisijainen materiaali on hengittävää G-1000-kangasta. Paljon käteviä ominaisuuksia ja taskuja. Esimerkiksi isoihin rintataskuihin mahtuu termospullo ja ulkopuolella olevat pienemmät taskut ovat täydellisiä avaimille, kompassille ja monitoimityökaluille. Helmassa on kaksi isoa paljetaskua ja kaksi taskua, joissa on mukava fleecevuori, joka pitää kädet lämpiminä. Lisäksi sisäpuolella on kaksi isoa verkkotaskua ja yksi vetoketjutasku matkapuhelimelle tai GPS-laitteelle. Säädettävä huppu, jossa on irrotettava, lämmin keinoturkisreunus, joka suojaa lumimyrskyiltä. Lumilukko ja kiristysnaru helmassa sekä säädettävät hihansuut.
Tuotetiedot

Paino: 1950 g
Täyte: 80% goose down, 20% feather Supreme Microloft: 100% polyester
Täytteen paino: 450 g
Fill power: 600 CUIN
Lakitiedot: Sisältää muuta kuin tekstiiliä olevia eläinperäisiä osia.
Sukupuoli: Miehet
Tuoteperhe: Polar
Ympäristötiedot: Jäljitettävissä untuva
Materiaali: G-1000 Original: 65% polyester, 35% cotton
Materiaali 2: G-1000 HeavyDuty: 65% polyester, 35% cotton. G-1000 Lite, 65% polyester, 35% cotton.