Tuoteominaisuudet
  • Säänkestävää, kierrätetystä polyesteristä ja luomupuuvillasta valmistettua G-1000 Eco -materiaalia.
  • Vahvistettu G-1000 HeavyDuty -materiaalilla takamuksen, polvien ja lahkeiden suiden kohdalta.
  • Untuvashortsit kiinnitetään piilossa olevalla vetoketjulla vyötärön kohdalta.
  • Ulommissa housuissa on polvista alas asti ulottuvat vetoketjut helpompaa pukemista/riisumista varten.

Näytä koko kuvaus
https://media.fjallraven.fi/fjr_product_feature/F89719_FW16_a_gaiter_trousers_no1_w_21.jpg

FJÄLLRÄVENIN UNTUVALUPAUS

Täysin jäljitettävissä olevaa korkelaatuista untuvaa – tästä ei tingitä

Fjällräven on käyttänyt täysin jäljitettävää untuvaa jo vuodesta 2014. Untuvalupauksen ansiosta voit ostaa Fjällrävenin untuvatuotteen varmana siitä, että yhtään lintua ei ole vahingoitettu. 
Lue lisää
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Pitkäikäiseen ulkoilukäyttöön

Kestävä
Mukautettava sääsuoja Greenland Wax -vahalla
Hyvä hengittävyys
Lue lisää
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Näin vahaat G-1000-materiaalin

G-1000 on kestävä materiaali ja tiheän kudonnan (paitsi G-1000 Air) ansiosta melko tuulenpitäväkin. Mehiläisvahan ja parafiinin seoksesta valmistetulla Greenland Waxilla saat siitä entistä kestävämmän ja tuulta ja vettä hylkivämmän.
Lue lisää
Numbers is a series of outdoor clothing which you can rely on in surroundings where there is no margin for error.

Numbers

Kulutuksenkestävyyttä tuleville sukupolville

Numbers-mallistolla olemme toteuttaneet ajatuksen ulkoiluvaatteista, joilla on poikkeuksellisen pitkä käyttöikä ja vähäinen ympäristövaikutus. Numbers-malliston vaatteet on myös suunniteltu niin, että muuta vaatetta enemmän kuluvat kohdat on helppo korjata ja vaihtaa.
Lue lisää
Tuotekuvaus
  • Miehet
  • Fluorihiilitön kyllästäminen|Kierrätetty|Luomupuuvilla|Jäljitettävissä untuva
Kestävät ja monikäyttöiset vaellushousut, joissa on irrotettavat untuva shortsit – monikäyttöinen ratkaisu kylmään vuodenaikaan. Untuvavuorin ollessa käytössä ne ovat lämpimät talvihousut, joilla pärjää pitkän päivän ulkona, ja ilman vuoria ne ovat hyvin hengittävät housut, jotka sopivat aktiiviseen liikkumiseen ja leudompiin lämpötiloihin. Untuvashortseja voi käyttää myös erillään lisävaatteena taukojen aikana ja teltassa.

Housujen materiaalina on tuulta ja vettä hylkivä G-1000 Eco, joka on valmistettu kierrätetystä polyesteristä ja luomupuuvillasta, ja takamuksessa, polvissa ja lahkeensuissa on vahvikkeet G-1000 HeavyDuty -kankaasta. Shortsit on valmistettu polyamidista ja kiinnitetään piilovetoketjulla housujen vuoriin.

Päällihousuissa on kaksi isoa taskuläpällistä karttataskua, joista toisessa on sisäpuolinen matkapuhelintasku. Lisäksi housuissa on takataskut ja etutaskut. Polvet ovat muotoillut ja niissä on tasku polvisuojia (lisävaruste) varten. Haaroissa ja lahkeiden sisäsivuilla ei ole saumoja, mikä vähentää hankaumien riskiä. Vyötäröllä on korkea leikkaus takana ja siinä on vahvistetut kiinnityskohdat ja napit olkaimille. Lahkeiden sivulla olevat, polvista lahkeensuihin ulottuvat vetoketjut helpottavat pukemista ja riisumista. Lahkeensuun leveyttä voi säätää painonapeilla.

G-1000-housut ovat tuulta ja vettä hylkivät, ja niiden tuulen- ja kosteudenpitävyyttä ja kulumiskestävyyttä voi parantaa vahaamalla.

Tuotetiedot

Paino: 1130.00 g
Painon viite: koossa 48
Istuvuus: Suora malli
Materiaali: G-1000® Eco: 65% polyester, 35% cotton
Materiaali 2: G-1000® HeavyDuty: 65% polyester, 35% cotton
Vuori: 100% polyamide
Täyte: 95% goose down, 5% feather
Täytteen paino: 50 g
Fill power: 700 CUIN
Vyötärö: Normaali vyötärö
Taskut: Karttatasku|Puhelintasku
Vahvistukset: Kyllä
Esimuotoillut polvet: Kyllä
Lahkeen suut: Säädettävät lahkeen suut
Lakitiedot: Sisältää muuta kuin tekstiiliä olevia eläinperäisiä osia.
Sukupuoli: Miehet
Tuoteperhe: Numbers
Hoito-ohjeet: 40 °C normaaliohjelma|rumpukuivaus alhainen lämpötila|ei saa valkaista|silitys enint. 110 °C|ei saa kuivapestä
Ympäristötiedot: Fluorihiilitön kyllästäminen|Kierrätetty|Luomupuuvilla|Jäljitettävissä untuva