Tuoteominaisuudet
  • Kestävä metsästystakki maineikkaan isobritannialaisen Abraham Moon -kutomon Shetlannin villaa.
  • Ainutlaatuinen materiaali, jota on käytetty Britannian armeijan univormuissa 1800-luvulta lähtien.
  • Tilavat, päältä täytettävät laskostaskut, joissa ylimääräiset aukot sivuilla.
  • Kyynär- ja olkapäissä sekä taskuissa vahvikkeet G-1000 HeavyDuty -materiaalista.

Näytä koko kuvaus
https://media.fjallraven.fi/fjr_product_feature/F83257_FW19_a_forest_jacket_no3_m_fjaellraeven_21.jpg
https://media.fjallraven.fi/fjr_product_feature/F83257_FW19_c_forest_jacket_no3_m_fjaellraeven_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Pitkäikäiseen ulkoilukäyttöön

Kestävä
Mukautettava sääsuoja Greenland Wax -vahalla
Hyvä hengittävyys
Lue lisää
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Näin vahaat G-1000-materiaalin

G-1000 on kestävä materiaali ja tiheän kudonnan (paitsi G-1000 Air) ansiosta melko tuulenpitäväkin. Mehiläisvahan ja parafiinin seoksesta valmistetulla Greenland Waxilla saat siitä entistä kestävämmän ja tuulta ja vettä hylkivämmän.
Lue lisää
Tuotekuvaus
  • Miehet
  • Fluorihiilitön kyllästäminen
Reilu metsästystakki hienoa, maineikkaan isobritannialaisen Abraham Moon -kutomon hienoa Shetlannin villaa. Hiljaista, joustavaa materiaalia, joka pitää tuulta ja kosteutta ja joka toimii yhtä hyvin liikuttaessa kuin passissa istuttaessa. Kulumiselle altistuneet osat, kuten hartiat, selkäpuolen helma, kainalot ja taskujen yksityiskohdat on vahvistettu kestävällä G-1000 HeavyDuty -materiaalilla, jonka kestävyyttä voi parantaa entisestään vahaamalla.

Paljon käytännöllisiä yksityiskohtia ja taskuja, joissa on kätevä säilyttää tavaroita, jotka halutaan pitää helposti käden ulottuvilla, esimerkiksi clip-on-radiokiinnike vasemmalla olkapäällä ja isot paljetaskut, joissa aukko ylhäällä, sekä selkäpuolella olevat sivutaskut. Takissa on myös kaksi taskua, joissa on pidikkeet ammuksille, kaksi rintataskua ja suuri selkätasku, jossa on aukko yläreunassa. Takissa on myös kolme sisätaskua. Nappilista hihansuissa.

Forest Jacket No. 3 on kestävä, tyylikäs ja jämäkkä vaate, joka pitää lämpimänä koko pitkän syyspäivän metsässä – samaa hienoa villakangasta on käytetty englannin armeijan vaatteissa 1800-luvulta asti ja se lämmittää hyvin, myös kosteissa olosuhteissa.

Tuotetiedot

Paino: 1 429 g
Painon viite: koossa M
Materiaali: 100% wool
Materiaali 2: G-1000® HeavyDuty: 65% polyester, 35% cotton
Lakitiedot: Sisältää muuta kuin tekstiiliä olevia eläinperäisiä osia.
Sukupuoli: Miehet
Hoito-ohjeet: 30 °C normaaliohjelma|ei rumpukuivausta|ei saa valkaista|silitys enint. 110 °C|ei saa kuivapestä|pestävä samanväristen kanssa|ei saa käyttää huuhteluainetta
Ympäristötiedot: Fluorihiilitön kyllästäminen