Tuoteominaisuudet
  • Edistykselliset ja erittäin toiminnalliset housut kylmään ilmastoon. Valmitettu G-1000®-materiaalista, vahvikkeet G-1000® HD -materiaalia.
  • Topattu Supreme Microloft -toppauksella sekä eristetty selkäpuolelta ja polvista Aerothermillä.
  • 2 reisitaskua.
  • 2 vetoketjullista aukkoa edessä.
  • Tasku monitoimityökalulle.

Näytä koko kuvaus
https://media.fjallraven.fi/fjr_product_feature/F81363_FW18_fvqz_polar_bib_trousers_m_21.jpg
https://media.fjallraven.fi/fjr_product_feature/F81363_FW18_fvrb_polar_bib_trousers_m_21.jpg
https://media.fjallraven.fi/fjr_product_feature/F81363_FW18_fvrc_polar_bib_trousers_m_21.jpg
https://media.fjallraven.fi/fjr_product_feature/F81363_FW18_fvra_polar_bib_trousers_m_21.jpg
https://media.fjallraven.fi/fjr_product_feature/F81363_FW18_a_polar_bib_trousers_m_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Pitkäikäiseen ulkoilukäyttöön

Kestävä
Mukautettava sääsuoja Greenland Wax -vahalla
Hyvä hengittävyys
Lue lisää
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Näin vahaat G-1000-materiaalin

G-1000 on kestävä materiaali ja tiheän kudonnan (paitsi G-1000 Air) ansiosta melko tuulenpitäväkin. Mehiläisvahan ja parafiinin seoksesta valmistetulla Greenland Waxilla saat siitä entistä kestävämmän ja tuulta ja vettä hylkivämmän.
Lue lisää
Tuotekuvaus
  • Miehet
  • Fluorihiilitön kyllästäminen
Lämpövuoratut talviulkoiluhousut vaativille retkille arktisessa ilmastossa. Tehty kulutusta kestävistä G-1000 Original- ja G-1000 HeavyDuty -materiaaleista ja vuorattu Supreme Microloft -täytteellä.

Polar Bib -housujen lämmöneristyskyky on hyvä ja niissä on paljon harkittuja yksityiskohtia, minkä ansiosta ne ovat täydellinen lisävaate tutkimusretkille ja muihin seikkailuihin kovalla pakkasella. Olkaimet on sijoitettu niin, että takaosan voi laskea alas WC:ssä käytäessä, ja ylimääräistä lämpöä voi päästää ulos sivujen täyspitkillä, kaksisuuntaisilla vetoketjuilla, jotka helpottavat myös pukemista ja riisumista.

Lantion korkeudella olevien vetoketjullisten aukkojen kautta pääsee alla olevien housujen taskuihin. Lisäksi housuissa on kaksi isoa reisitaskua kartalle ja monitoimityökalulle sekä pieni tasku vyötäröllä, jossa on käytännöllistä säilyttää esimerkiksi akkuja ja paristoja, jotta ne toimivat pakkasessa pitempään. Vyötäröllä on myös D-rengas, johon voi kiinnittää lapaset, kuksan, puukon tai vesipullon.

Polvissa on muotoleikkaus, ja takamus on nailonia, mikä parantaa joustavuutta. Housujen takamuksessa, polvissa ja lahkeiden sisäsivuilla on vahvikkeet G-1000 HeavyDuty -materiaalista. Pohkeissa etu- ja takapuolella olevat heijastinnauhat parantavat näkyvyyttä kaamosaikaan. Lahkeissa on kenkäkoukut, jotka estävät lahkeita nousemasta syvässä lumessa tarpoessa.

Tuotetiedot

Paino: 1 660 g
Painon viite: koossa L
Istuvuus: Väljä malli
Materiaali: G-1000® Original: 65% polyester, 35% cotton. G-1000® HeavyDuty: 65% polyester, 35% cotton
Vuori: 100% polyamide
Täyte: Supreme Microloft: 100% polyester
Vyötärö: Korkea vyötärö
Vahvistukset: Kyllä
Lahkeen suut: Kiinteä pituus
Lakitiedot: Sisältää muuta kuin tekstiiliä olevia eläinperäisiä osia.
Sukupuoli: Miehet
Tuoteperhe: Polar
Hoito-ohjeet: 40 °C normaaliohjelma|ei rumpukuivausta|ei saa valkaista|silitys enint. 110 °C|ei saa kuivapestä|pestävä samanväristen kanssa|ei saa käyttää huuhteluainetta
Ympäristötiedot: Fluorihiilitön kyllästäminen