Tuoteominaisuudet
  • Klassinen hyvin hengittävä anorakki tuulenpitävää ja vettähylkivää G-1000 Original -materiaalia.
  • Irrotettavalla Arctic Fur -keinoturkisreunuksella varustettu tekninen tunnelihuppu, joka on säädettävissä kolmeen suuntaan.
  • Edessä puolipitkä vetoketju.
  • Suuri vetoketjullinen kengurutasku.
  • Kaksi vetoketjullista käsitaskua.

Näytä koko kuvaus
https://media.fjallraven.fi/fjr_product_feature/F81461_FW17_a_barents_pro_jeans_m_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Pitkäikäiseen ulkoilukäyttöön

Kestävä
Mukautettava sääsuoja Greenland Wax -vahalla
Hyvä hengittävyys
Lue lisää
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Näin vahaat G-1000-materiaalin

G-1000 on kestävä materiaali ja tiheän kudonnan (paitsi G-1000 Air) ansiosta melko tuulenpitäväkin. Mehiläisvahan ja parafiinin seoksesta valmistetulla Greenland Waxilla saat siitä entistä kestävämmän ja tuulta ja vettä hylkivämmän.
Lue lisää
The traditional aesthetics of Singi are combined with durable, sturdy materials well suited to Scandinavian treks.

Singi Family

Traditional Trekking

Singi-perhe heijastaa pitkää perinnettämme kestävien ja toiminnallisten vaatteiden ja vaellusvarusteiden kehittäjänä pohjoismaisiin olosuhteisiin.
Lue lisää
Tuotekuvaus
  • Miehet
Klassinen anorakki tuulta ja vettä hylkivää G-1000 -materiaalia. Hartioiden kaksinkertainen kangas tarjoaa lisäsuojaa vettä ja kulumista vastaan. Kulutusta kestävä kangas päästää kosteutta ulos, mikä vähentää kosteista alusvaatteista johtuvaa kylmettymisvaaraa. Erinomainen valinta lumikenkäilyyn, hiihtoretkille, retkiluisteluun ja muihin talviharrastuksiin. Sivuvetoketjut poistavat ylimääräistä lämpöä sekä helpottavat pukemista ja riisumista.

Kestävät ja harkitut ominaisuudet tekevät tästä käytännöllisen, luotettavan vaatteen, joka suojaa rajulta talvisäältä. Myrskyhuppua voi säätää siten, että se istuu täydellisesti, ja hupun voi joko taittaa siten, että se suojaa mahdollisimman paljon tuulelta tai siten, että se mahdollistaa paremman näkyvyyden sivuille. Irrotettava tekoturkisreunus suojaa pöllyävältä lumelta. Puolipitkässä etumuksessa on vetoketju, jonka sisäpuolella on suojaläppä. Tavarat, jotka halutaan pitää helposti saatavilla, kuten kompassi ja varakäsineet, voidaan säilyttää suuressa kengurutaskussa tai käsitaskuissa – kaikki ovat vetoketjullisia. Helman leveyttä voidaan säätää joustavilla kiristysnauhoilla. Tarranauhasäädöt hihansuissa.

G-1000 -kangas voidaan kyllästää Greenland Wax -vahalla, joka tuo lisäsuojaa vaikeammissa sääolosuhteissa.

Tuotetiedot

Paino: 960 g
Painon viite: koossa M
Sukupuoli: Miehet
Tuoteperhe: Singi
Hoito-ohjeet: 40 °C normaaliohjelma|ei rumpukuivausta|ei saa valkaista|silitys enint. 110 °C|ei saa kuivapestä|pestävä samanväristen kanssa|ei saa käyttää huuhteluainetta
Materiaali: G-1000® Original: 65% polyester, 35% cotton