Tuoteominaisuudet
  • Monikäyttöinen matkaliivi. Selkeälinjainen muotoilu ja käteviä säilytystaskuja.
  • Valmistettu erittäin hengittävästä G-1000 Air -materiaalista, vahvikkeet G-1000 Lite Eco -materiaalia.
  • Kiinteä huppu, jonka voi kääriä kauluksen sisään.
  • Viistot, vetoketjulliset rintataskut.
  • Kaksi pystysuoraa sivutaskua sekä kaksi päältä täytettävää taskua, joissa läpät etupuolen alaosassa, kaikki vetoketjullisia.

Näytä koko kuvaus
https://media.fjallraven.fi/fjr_product_feature/F81528_FW18_a_sipora_shade_trousers_m_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Pitkäikäiseen ulkoilukäyttöön

Kestävä
Mukautettava sääsuoja Greenland Wax -vahalla
Hyvä hengittävyys
Lue lisää
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Näin vahaat G-1000-materiaalin

G-1000 on kestävä materiaali ja tiheän kudonnan (paitsi G-1000 Air) ansiosta melko tuulenpitäväkin. Mehiläisvahan ja parafiinin seoksesta valmistetulla Greenland Waxilla saat siitä entistä kestävämmän ja tuulta ja vettä hylkivämmän.
Lue lisää

Travel

Discover more

Getting there is just as much part of it as being there.

Adventure is waiting just beyond the horizon. Fjällräven’s new Travel Collection makes your journey an easier experience.

Lue lisää
Tuotekuvaus
  • Miehet
  • Luomupuuvilla|Kierrätetty
Yksinkertaisen mallinen, monipuolinen ja useilla kätevillä taskuilla varustettu matkaliivi. Valmistettu kevyestä, erittäin hengittävästä, kierrätettyä polyesteriä ja luomupuuvillaa sisältävästä G-1000 Air -kankaasta ja vahvistettu G-1000 Lite Eco -kankaalla kulumiselle altistuvista kohdista. Käytännöllinen vaihtoehto takille matkustettaessa lämpimissä ilmanaloissa; siihen mahtuu edelleen kaikki se, minkä haluat olevan helposti saatavilla, mutta se on kevyempi ja se hengittää paremmin.

Kätevä huppu suojaa tuulta, pöllyävää hiekkaa yms. vastaan ja se voidaan taitella kauluksen sisään, kun sitä ei käytetä. Liivissä on kaksi hieman kulmitettua rintataskua ja kaksi pystysuoraa käsitaskua alempana sekä kaksi päältä täytettävää läppätaskua – kaikki vetoketjullisia. Arvoesineitä varten liivissä on turvatasku, joka voidaan irrottaa ja ottaa mukaan, kun liivi ripustetaan jonnekin. Suojaavalla sisäläpällä varustettu kaksisuuntainen vetoketju edessä ja kiristysnauha helmassa.

Tuotetiedot

Paino: 410 g
Painon viite: koossa M
Sukupuoli: Miehet
Tuoteperhe: Travel
Ympäristötiedot: Luomupuuvilla|Kierrätetty
Materiaali: G-1000® Air: 65% polyester, 35% cotton
Materiaali 2: G-1000® Lite Eco: 65% polyester, 35% cotton