Tuoteominaisuudet
  • Lyhythihainen, kevyt anorakkipaita monentyyppiseen ulkoiluun lämpimässä säässä.
  • Loistava päällysvaate, joka suojaa kevyeltä tuulelta, mutta takaa silti erinomaisen ilmanvaihdon.
  • Valmistettu kevyestä, ilmavasta ja mekaanisella stretchillä varustetusta kierrätetystä polyesteristä.
  • Säädettävä huppu. Avautuu puoleenväliin edessä olevalla vetoketjulla.
  • Päältä täytettävä piilovetoketjullinen kengurutasku.

Näytä koko kuvaus
https://media.fjallraven.fi/fjr_product_feature/F82494_SS18_a_high_coast_wind_parka_21.jpg
From a part of Sweden that combines forest, coastal and urban environments the High Coast collection is versatile yet functional.

High Coast Family

Lightweight Outdoor

High Coast on saanut nimensä Fjällrävenin kotikaupunkia Örnsköldsvikiä ympäröivästä kauniista Höga kusten -rannikkoalueesta. Se on alue, jossa maa ja meri kohtaavat. Syvät metsät ja dramaattiset rannikkoseudut luovat maiseman, joka innostaa liikkumaan eri tavoin.
Lue lisää
Tuotekuvaus
  • Naiset
  • Kierrätetty
Mukava lyhythihainen ja anorakkityylinen paita monenlaiseen kesän ulkoilma-aktiviteettiin. Valmistettu kevyestä ja taipuisasta polyesteristä (70 % kierrätettyä). Vaatteessa on lisäksi sisäänrakennettu venymisominaisuus ja se tuntuu viileältä. Kätevä pään yli puettava vaate kevyeen vaellukseen, pyöräilyyn tai melontaan lämpimässä säässä. Paita pysäyttää tuulen ja hengittää hyvin.

Huppua voidaan säätää kiristysnauhalla, ja se avautuu edestä puoleenväliin vetoketjulla. Paidan päältä täytettävässä, vetoketjullisessa kengurutaskussa sekä pienissä takataskuissa on paljon tilaa pikkutavaroille, joita haluat pitää mukanasi. Takataskuissa on limittäiset läpät, joiden ansiosta taskuissa olevat tavarat ovat helposti saatavilla. Kiristysnauha helmassa. Napit, joilla ylös käärityt hihat pysyvät paikoillaan.

Tuotetiedot

Paino: 230 g
Painon viite: koossa S
Materiaali: 100% polyester
Sukupuoli: Naiset
Tuoteperhe: High Coast
Ympäristötiedot: Kierrätetty