Tuoteominaisuudet
  • Mukavat, kapealahkeiset, helposti saappaisiin sopivat metsästyshousut.
  • Valmistettu tuulta ja vettä hylkivästä G-1000 Silent Eco -materiaalista (kierrätettyä polyesteriä / luomupuuvillaa), joka päästää kosteuden pois tehokkaasti.
  • Takana korkeammalle nouseva vyötärö tekee kyykistymisen ja rinkan kantamisen mukavammaksi.
  • Yksi veitsitasku.
  • Kaksi käsitaskua.

Näytä koko kuvaus
https://media.fjallraven.fi/fjr_product_feature/F90638_FW17_a_woods_sweater_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Pitkäikäiseen ulkoilukäyttöön

Kestävä
Mukautettava sääsuoja Greenland Wax -vahalla
Hyvä hengittävyys
Lue lisää
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Näin vahaat G-1000-materiaalin

G-1000 on kestävä materiaali ja tiheän kudonnan (paitsi G-1000 Air) ansiosta melko tuulenpitäväkin. Mehiläisvahan ja parafiinin seoksesta valmistetulla Greenland Waxilla saat siitä entistä kestävämmän ja tuulta ja vettä hylkivämmän.
Lue lisää
Versatile Hunting, Classic in style, Traditional Cut and Forest Life

Sörmland Family

Monipuolinen metsästys

Sörmland on uusi metsästysvaatemallisto, jonka vaatteita haluaa käyttää silloinkin, kun ei ole metsästämässä. Perinteinen estetiikka ja Fjällrävenin legendaarinen huomio yksityiskohtiin, toimivuuteen ja lujuuteen saa ottamaan nämä vaatteet esille muulloinkin kuin metsästysretkelle lähtiessä.
Lue lisää
Tuotekuvaus
  • Naiset
  • Luomupuuvilla|Kierrätetty
Mukavat metsästyshousut kestävää, hiljaista G-1000 Silent Eco -materiaalia. Kapenevat lahkeet, jotka mahtuvat helposti kumisaappaisiin. Suunniteltu rentoon metsästykseen. Malliltaan ajattomat ja yksinkertaiset housut sopivat hyvin myös tavalliseen arkikäyttöön. Materiaali on sään- ja tuulenkestävää sekä siirtää samalla myös kosteutta pois.

Normaali mitoitus ja takaa hieman tavallista korkeampi vyötärö, joka istuu mukavasti myös kyykistyttäessä tai kannettaessa lantiovyöllistä rinkkaa. Oikeassa lahkeessa on veitsitasku, ja housuissa on myös sivutaskut ja takatasku. Vahvistettuun alueeseen on helppo kiinnittää olkaimet. Kiinteä lahkeenpituus.

Tuotetiedot

Paino: 330 g
Istuvuus: Suora malli
Pintamateriaali: G-1000 Silent Eco: 65% polyester, 35% cotton
Vyötärö: Normaali vyötärö
Lahkeen suut: Kiinteä pituus
Sukupuoli: Naiset
Tuoteperhe: Sörmland
Ympäristötiedot: Luomupuuvilla|Kierrätetty