Tuoteominaisuudet
  • Reppu suunniteltu retkiluistelua (långfärdskskridsko) varten.
  • Suljetaan rullaamalla päältä.
  • Vettähylkivä sisäpussi, jota voidaan käyttää erikseen.
  • Mukana kestävä säilytyspussi luistimille.
  • Nestepussin lisääminen mahdollista.

Näytä koko kuvaus
https://media.fjallraven.fi/fjr_product_feature/F53604_SS18_srqz_keb_endurance_4_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Pitkäikäiseen ulkoilukäyttöön

Kestävä
Mukautettava sääsuoja Greenland Wax -vahalla
Hyvä hengittävyys
Lue lisää
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Näin vahaat G-1000-materiaalin

G-1000 on kestävä materiaali ja tiheän kudonnan (paitsi G-1000 Air) ansiosta melko tuulenpitäväkin. Mehiläisvahan ja parafiinin seoksesta valmistetulla Greenland Waxilla saat siitä entistä kestävämmän ja tuulta ja vettä hylkivämmän.
Lue lisää
Tuotekuvaus
  • Unisex
  • Luomupuuvilla|Kierrätetty|Fluorihiilitön kyllästäminen
Hyvin varusteltu luistelurinkka kestävää, vettä hylkivää G-1000 Eco-kangasta, sisältää vedenpitävän pakkauspussin. Useat tarkkaan harkitut toiminnot ja turvallisuusominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan retkiluisteluun. Irrotettavien luistimille tarkoitettujen yksityiskohtien ansiosta se sopii myös muuhun ulkoiluun. Turvallisuusominaisuuksiin kuuluu muun muassa jatkonyöri, niin kutsuttu köyden kiinnitysremmi, joka kiinnitetään olkahihnoihin painonapeilla ja jonka avulla pelastusköyden saa nopeasti käyttöön. Turvallisuusominaisuuksiin luetaan myös haarahihna, joka kiinnitetään repun pohjaan ja solkiparilla lantiovyöhön. Haararemmin voi irrottaa, jos reppua on tarkoitus käyttää muihin käyttötarkoituksiin, tai sitoa kiinni sauvakiinnikkeeseen, jottei se ole tiellä. Irrotettava, vedenpitävä pakkauspussi pitää vaihtovaatteet kuivina jäihin uppoamisen varalta. Pakkauspussi toimii myös kellukkeena ja keltaisen värin ansiosta se on helppo löytää rinkasta. Jos tarvitset apua, rintaremmin soljessa on integroitu pieni pilli. Päälokero on päältä täytettävä ja suljetaan rullaamalla. Rinkan ulkopuolella on kiinnikkeet teleskooppisauvoille, kaksi verkkokankaista sivutaskua, joissa on tilaa pelastusköydelle, ja suuri etutasku, johon mahtuu esimerkiksi lisävaatteita. Rinkan mukana toimitetaan myös erillinen luistinpussi, joka suojaa luistimia kuljetuksen aikana ja suojaa rinkkaa teräviltä teriltä. Kantojärjestelmässä on mukava selkälevy lunta ja vettä hylkivää G-1000 Eco-kangasta. Lantiovyö kiinnitetään epäsymmetrisesti vasemmalta puolelta, minkä ansiosta keskellä edessä on vähemmän yksityiskohtia, jotka voivat juuttua kiinni avannosta noustessa. Lantiovyössä on myös kaksi helposti käden ulottuvilla olevaa taskua pikkunaposteltavalle ja pikkutavaroille.
Tuotetiedot

Paino: 1 320 g
Selkäosan pituus: lyhyt (40-49 cm)
Materiaali: G-1000® Eco: 65% polyester, 5% cotton
Materiaali 2: 500D 100% polyamide
Tilavuus: 40 l
Leveys: 32 cm
Korkeus: 60 cm
Syvyys: 24 cm
Kantojärjestelmä: Kiinteä
Sadesuoja: Sisältää
Lakitiedot: Sisältää muuta kuin tekstiiliä olevia eläinperäisiä osia.
Sukupuoli: Unisex
Hoito-ohjeet: pehmeä harja ja haaleaa vettä
Ympäristötiedot: Luomupuuvilla|Kierrätetty|Fluorihiilitön kyllästäminen