Tuoteominaisuudet
  • Kokonaan verkosta valmistettu sisäteltta leiriytymiseen lämpimissä/trooppisissa olosuhteissa.
  • Varmistaa erinomaisen ilmanvaihdon trooppisissa ympäristöissä ja kosteassa ilmastossa.
  • Polttiaisverkkokangas pitää pienimmätkin, tuskin näkyvät hyönteiset poissa.
  • Teltan pohja 70D-polyamidia, PU-päällyste 10 000 mm.
  • Voidaan käyttää sellaisenaan, suojapeitteen alla tai yhdessä Abisko Lite 2:n (tuotenro 53302) tai Abisko Shape 2:n (tuotenro 53202) kanssa.

Näytä koko kuvaus
https://media.fjallraven.fi/fjr_product_feature/F81461_FW17_a_barents_pro_jeans_m_21.jpg
Tuotekuvaus
  • Unisex
  • Fluorihiilitön kyllästäminen
Verkosta valmistettu ja erittäin hengittävä sisäteltta lämpimissä/trooppisissa olosuhteissa telttailuun. Täydellinen, kun haluat tuntea illan viileän ilmavirran ja olla silti suojassa ei-toivotuilta hyönteisiltä – erittäin pienisilmäinen verkko pitää pienimmätkin ötökät loitolla.

Voidaan käyttää myös yhdessä Abisko Lite 2- ja Abisko Shape 2 -telttamallien kanssa lämpimissä ja kosteissa ilmanaloissa telttailtaessa. Sitä voidaan lisäksi käyttää sellaisenaan lämpimissä ja kuivissa olosuhteissa tai yhdessä suojapeitteen kanssa, mikäli olemassa on sateen mahdollisuus. Teltan pohjan 70D PU -päällysteinen polyamidi suojaa maapohjan kosteudelta.

Täydennä teltta 2–4 hengen sisätelttojen pystytyssarjalla, mikäli käytät telttaa sellaisenaan tai suojapeitteen kanssa. Abisko Lite/Shape 2 -teltan tankoja voidaan käyttää, mutta mikäli käytetään ainoastaan verkkosisätelttaa, on hankittava myös Abisko Lite 2- (tuotenro 55016) tai Abisko Shape 2 (tuotenro 55013) -tankosarjan tankopaketti.

Tuotetiedot

Paino: 1 000 g
Materiaali: Floor fabric: 70D PU 10 000 mm 100% polyamide
Sukupuoli: Unisex
Ympäristötiedot: Fluorihiilitön kyllästäminen
Materiaali 2: Mosquito net: 20D No-see-um mesh 100% polyester