Tuoteominaisuudet
  • Ylivoimaisen lujatekoinen ja turvallinen Expedition-tunneliteltta edistyneitä taitoja vaativille talviretkille erittäin haastavissa ympäristöissä.
  • Koko sisäteltta on täyskorkea, ja erittäin suuri eteinen varmistaa mukavuuden, kun sisällä on vietettävä pitkiä aikoja.
  • Eteisessä on kaksi sisäänkäyntiä – yksi kummallakin sivulla – ja paljon tilaa tarvikkeiden säilytykseen.
  • Kolmen erittäin vahvan DAC Pressfit -tangon tuplasarja antaa vakautta myrskysäässä (yhteensä kuusi tankoa).
  • Lumihelma koko teltan ympäri.

Näytä koko kuvaus
https://media.fjallraven.fi/fjr_product_feature/F53605_SS18_srrb_polar_endurance_3_21.jpg
https://media.fjallraven.fi/fjr_product_feature/F53605_SS18_srra_polar_endurance_3_21.jpg
https://media.fjallraven.fi/fjr_product_feature/F53605_SS18_srqz_polar_endurance_3_21.jpg
https://media.fjallraven.fi/fjr_product_feature/F53605_SS18_srrd_polar_endurance_3_21.jpg
https://media.fjallraven.fi/fjr_product_feature/F53605_SS18_srrc_polar_endurance_3_21.jpg
Your tent is your home in nature, so take care of it accordingly. Buy our tents from Fjällräven Online Store.

Care & Repair

Teltan huoltaminen

Teltta on kotisi luonnossa – huolehdi siitä sen mukaisesti. Rakkaudella käsitelty ja huollettu teltta on avain ikimuistoisiin retkeilyhetkiin. 
Lue lisää
Tuotekuvaus
  • Unisex
  • Fluorihiilitön kyllästäminen
Erityisen vahva ja luotettava tunneliteltta talvivaelluksille arktisissa olosuhteissa. Palkittu malli, jonka kaikki yksityiskohdat on suunniteltu siten, että ne kestävät äärimmäistä rasitusta ja niitä voidaan käsitellä paksuilla käsineillä. Teltan mukana tulee tuplasetit DAC Pressfit -kaaria, jotka pitävät teltan vakaana kovassakin tuulessa. Lisäksi vahva 75D polyesterikangas varmistaa, että kosteus- tai lämpötilavaihtelut eivät vaikuta telttaan. Erinomainen pitkille hiihtoretkille ja muuhun oleskeluun vaativissa talviolosuhteissa.

Useita yksityiskohtia, jotka tekevät teltassa oleskelusta yksinkertaisempaa ja joiden ansiosta teltta on nopea pystyttää tilanteen tullen. Silikonikäsitellyt kaaritunnelit ja pikajärjestelmällä varustetut kaarenpidikkeet tekevät teltan pystytyksestä ja purkamisesta nopeaa ja helppoa. Telttaa ympäröivät lumiliepeet estävät lunta pääsemästä absidiin ja sisätelttaan. Molempien absidien ovissa on lumiaukot, joista voit työntää paistinpannun ulos ja ottaa siihen lunta sulamaan. Näin sinun ei tarvitse poistua teltasta, ja absidi pysyy suojassa tuulelta ja lumelta. Lumiaukoista on myös mahdollista ojentaa varusteita muille retkikunnan jäsenille, jotka toimivat teltan ulkopuolella. Kestävissä, heijastavissa Dyneema-myrskynaruissa on tuplasäädöt, joten niiden pituutta voi säätää kahdesta kohdasta – käytännöllistä silloin kun kiilat ovat lumen ja jään peitossa. Telttakiilat ovat erityisen pitkät (20 cm) ja mahdollistavat tukevan kiinnityksen vaikeassa maastossa.

Tasakorkeus koko sisäteltassa ja erityisen suuret absidit antavat tilaa varusteille, ruoanlaittoon ja muuhun toimintaan teltan sisäpuolella. Absidissa on yksi ja sisäteltassa kolme vaatenarua, joita voidaan käyttää varusteiden kuivaamiseen. Kymmenen verkkotaskua pitävät pikkutavarat järjestyksessä. Suuret, korkealla olevat tuuletusaukot varmistavat hyvän ilmanvaihdon ja vähentävät teltan sisälle muodostuvaa kosteutta. Ne voidaan myös tarvittaessa sulkea kokonaan.

Teltan oranssi väri varmistaa hyvän näkyvyyden talvella ja erityisen suurten heijastinyksityiskohtien ansiosta teltta näkyy myös pimeällä. Mukana on pussi lumikiiloille (lisävaruste).

Tuotetiedot

Paino: 5 440 g
Painon viite: Total: 5440 g/Minimum: 4640 g
Henkilömäärä: 3
Koko pakattuna: Lenght: 48 cm / Diam: 24 cm
Ulkoteltan materiaali: 75D TripleRip Sil/Sil 3000 mm 100% polyester
Sisäteltan materiaali: 30D Ripstop DWR 100% polyamide
Hyttysverkon materiaali: 20D No-see-um mesh 100% polyester
Pohjamateriaali: 70D PU 10 000 mm 100% polyamide
Kaaren materiaali: DAC Pressfit
Kaaren läpimitta: 10,2 mm
Toimituksen laajuus: DAC V-tapit keskikoko
Sukupuoli: Unisex
Tuoteperhe: Polar
Ympäristötiedot: Fluorihiilitön kyllästäminen