Tuoteominaisuudet
  • Tarkkaan suunniteltu kiväärikotelo kulutusta kestävää G-1000 HeavyDuty Eco -materiaalia, erittäin suojaava tuplakerros vaahtomuovipehmustetta.
  • Vuorattu G-1000 Ecolla, yksityiskohdat ja vahvikkeet kasviparkittua nahkaa.
  • Lyhyt päätyläppä kiinnitetään kahdella soljella, pitkässä aukossa on vankka #10 YKK -vetoketju.
  • Aukot voidaan lukita riippulukolla (ei sisälly).
  • Mukava, pehmustettu ja irrotettava olkahihna.

Näytä koko kuvaus
https://media.fjallraven.fi/fjr_product_feature/F90205_FW17_a_rifle_case_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Pitkäikäiseen ulkoilukäyttöön

Kestävä
Mukautettava sääsuoja Greenland Wax -vahalla
Hyvä hengittävyys
Lue lisää
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Näin vahaat G-1000-materiaalin

G-1000 on kestävä materiaali ja tiheän kudonnan (paitsi G-1000 Air) ansiosta melko tuulenpitäväkin. Mehiläisvahan ja parafiinin seoksesta valmistetulla Greenland Waxilla saat siitä entistä kestävämmän ja tuulta ja vettä hylkivämmän.
Lue lisää
Tuotekuvaus
  • Unisex
  • Luomupuuvilla|Kierrätetty
Kestävä ja erittäin suojaava kiväärikotelo kahdella aukolla. Tässä on erittäin helppo kuljettaa kivääriä sekä metsässä että sen ulkopuolella. Kotelo on kestävää vettä hylkivää G-1000 HeavyDuty Eco -materiaalia. Kaksinkertaiset vaahtomuovipehmusteet ja tikattu sisäpuoli G-1000 Eco -materiaalia, joka pitää kiväärin hyvässä suojassa metsästystä odotellessa. Kotelo on niin tilava, että kivääri mahtuu siihen tähtäin kiinnitettynä – säädettävä hihna pitää kiväärin paikallaan suojaten näin optiikkaa. Huolellisesti valitut, kestävät materiaalit sekä laadukkaat saumat ja yksityiskohdat varmistavat, että kotelo kestää käyttöä pitkään ja ikääntyy kauniisti.

Säilytystila on hyvin suunniteltu, ja siinä on yksinkertaisia, käteviä ominaisuuksia, jotka helpottavat käsittelyä sekä metsässä että ennen metsästystä ja sen jälkeen. Pitkä kestävä vetoketju yhdessä päätyläpän kanssa mahdollistaa kotelon avaamisen kokonaan, mikä on kätevää esimerkiksi asetta huollettaessa. Koteloa voi käyttää myös istuinalustana ja jopa selkänojallisena istuimena passissa oltaessa. Vetoketju on suunniteltu siten, että voit lukita kotelon riippulukolla (ei sisälly). Päätyaukossa on läppä, jossa on nahkahihnat ja metallisolki.

Aselupa ja muut pikkutavarat voidaan säilyttää läpän sisäpuolella olevassa vetoketjutaskussa. Kotelossa on myös suuri vetoketjutasku, joka jää piiloon, kun läppä suljetaan – kätevä esimerkiksi ammuksille tai lukolle.

Koteloa voi kantaa joko kahvoista, joissa on kasviparkittua nahkaa tai pehmustetusta olkahihnasta, joista jälkimmäisen voi irrottaa, kun sitä ei tarvita. Mukana tulee G-1000 Eco -laukku lukolle. Kotelo sopii enintään 125 cm pitkille kivääreille.

Tuotetiedot

Paino: 1 700 g
Materiaali: G-1000® HeavyDuty Eco: 65% polyester, 35% cotton
Materiaali 2: G-1000® Eco: 65% polyester, 35% cotton
Leveys: 130 cm
Korkeus: 29 cm
Syvyys: 5 cm
Lakitiedot: Sisältää muuta kuin tekstiiliä olevia eläinperäisiä osia.
Sukupuoli: Unisex
Ympäristötiedot: Luomupuuvilla|Kierrätetty