The Arctic Fox Initiative - Supporting projects that put nature first. Read more at Fjällräven Online Store.

The Arctic Fox Initiative

Tukea hankkeille, jotka asettavat luonnon kaiken muun edelle

Keskeisin osa toimintaamme on missiomme suojella luontoa, niin että tulevat sukupolvetkin pääsevät nauttimaan siitä. Uskomme, että ilman luontoa emme olisi mitään. Juuri tästä syystä panimme alulle Arctic Fox Initiative -ohjelman. Tarkoituksemme on kaimaamme kunnioittaen (arctic fox, naali, on ruotsiksi Fjällräven) tukea hankkeita, jotka auttavat luonnonsuojelussa tai jotka tekevät mahdolliseksi sen, että yhä useampi ihminen voisi nauttia oleskelusta luonnossa.

Keräämme varoja The Arctic Fox Initiative -logolla varustettujen tuotteiden myynnillä sekä monenlaisella liikkeissä ja tapahtumissa järjestettävällä toiminnalla.

Hankkeiden täytyy:

  • innostaa ihmisiä viettämään enemmän aikaa luonnossa tai auttaa suojelemaan tai ylläpitämään kasvistoa tai eläimistöä
  • olla mitattavissa
  • saada aikaan tämän asian tai aloitteen yleistä tiedostamista.


Kevään 2019 aikana pääset tutustumaan kaikkiin hankkeisiin, joita olemme päättäneet alkaa tukea, ja äänestämään suosikkiasi niistä.

Our first ever conservation project started in 1994 when we decided to support research into our threatened namesake, the Swedish arctic fox. Read more at Fjällräven Online Store.

Save The Arctic Fox

Kaikkien aikojen ensimmäinen luonnonsuojeluhankkeemme käynnistyi vuonna 1994, kun päätimme alkaa tukea uhanalaisen kaimamme, ruotsalaisen naalin, tutkimusta.

Lue lisää