Extend the lifetime of your wet weather garments. Read more at Fjällräven Online Store

Eco-Shell Original

Kaikkeen sopiva vedenpitävä vaate

Hengittävä
Kevyt
Joustava ja vahva

Jos päätät ostaa yhden Eco-Shell-vaatteen, kannattaa varmistaa, että se on valmistettu Eco-Shell Original -materiaalista. Tämä kolmikerroksinen kuorimateriaali takaa kokonaisvaltaisen toiminnallisuuden ulkoilmassa, sillä siinä yhdistyvät loistavalla tavalla keveys, erinomainen hengittävyys sekä joustavuus. Lisäksi se on kaikkien Eco-Shell-vaatteiden tavoin kyllästetty perfluorihiilittömällä, kestävällä vettähylkivällä pintakäsittelyllä.

Erittäin haastaviin vaelluksii ja kiipeilyihin suositellaan vahvistettua versiota, joka on tehty rip-stop langasta. Kyseinen materiaali minimoi reikien ja repeämisten syntymistä kankaaseen.

Waterproof, breathable and sustainable. Explore our Eco-Shell products from Fjällräven Online Store.

Care & Repair

Eco-Shell

Eco-Shell-materiaalin valmistukseen käytetyn kierrätetyn polyesterin kyllästykseen käytettävää perfluorihiilitöntä, kestävää vettähylkivää pintakyllästettä täytyy lisätä säännöllisemmin kuin perfluorihiilellisiin pintoihin. Fjällräven katsoo sen kuitenkin olevan vaivan arvoista – ympäristön tähden. Mutta ei hätää! Uudelleen kyllästäminen on helppoa. Oppaasta löytyy ohjeet Eco-Shell-vaatteiden huoltamiseen. 

Lue lisää