Kestävä
 Mukautettava sääsuoja Greenland Wax -vahalla
 Hyvä hengittävyys

G-1000 on Fjällrävenin materiaalivalikoiman kulmakivi. Sitä käytetään kaikkeen, repuista ja rinkoista lähtien aina takkeihin ja housuihin. Se on tiheään kudottu, 65 % polyesteriä ja 35 % puuvillaa sisältävä materiaali sekä Greenland Wax -vahaa lisäämällä se saadaan mukautettua useisiin erilaisiin sääolosuhteisiin. Oikeanlaisella huolenpidolla se kestää pitkään ja on seuranasi kaikilla seikkailuilla.

Since we launched G-1000 in 1968, we’ve developed a range of different versions.

G-1000-materiaali lanseerattiin vuonna 1968​​​​. Sen jälkeen Fjällräven on kehittänyt valikoiman erilaisia versioita G-1000 materiaalista. Ne ovat kaikki kestäviä, hengittäviä ja tuulenpitäviä. Greenland Wax -vahaa lisäämällä niistä tulee myös vettä- hylkiviä, ja ne suojaavat tuulelta vieläkin tehokkaammin sekä kestävät paremmin. Jokaisella viidellä G-1000-versiolla on kuitenkin omat erikoishyötynsä. Lisää tietoa löytyy alta.

Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

G-1000

Greenland Wax -vaha on valmistettu mehiläisvahan ja parafiinin sekoituksesta, ja se on yksinkertainen luonnon inspiroima ratkaisu ulkoilmassa kohdattaviin haasteisiin. Useimmat G-1000-materiaalit on vahattu etukäteen, mutta on silti hyvä tietää, miten vahaa voi lisätä tai poistaa – jotta saat takistasi erinlaisiin sääolosuhteisiin soveltuvan.
Lue lisää
The outdoor fabric you can count on. Buy G-1000 products from Fjällräven Online Store.
G-1000-MATERIAALIT Ulkoilumateriaali, johon voit luottaa
Tuotevalikoima Valmistettu G-1000-materiaaleista