Seuraa seikkailujammeRakastamme seikkailla luonnossa. Ja rakastamme jakaa seikkailumme sinun kanssasi. Toivottavasti pystymme inspiroimaan ja rohkaisemaan sinua seuraamaan meitä vaellukselle luonnon helmassa.

Help us to inspire and enable more people to walk with nature
The Foxtrail

Haluatko saada lisätietoja viimeisimmistä tuotepäivityksistämme, kestävyyteen liittyviä uutisia tai tietoa tavastamme työskennellä ja tavata joitakin henkilöitä, jotka ovat inspiroineet meitä? Tarvitsetko vaellusvinkkejä ja -niksejä? Vai tarvitsetko apua varusteiden valitsemiseen? Silloin blogimme, The Foxtrail, on oikea paikka sinulle.

Fjällräven Classic is more than just a trek; it’s a celebration of the outdoors.
Fjällräven Classic

Kaikki alkoi Ruotsista, mutta nyt rakastettu vaellustapahtumamme on levinnyt kaikkialle maailmaan. Lue lisää siitä, kuinka voit valmistautua, tutustua uusiin kohteisiin, katsoa reitit ja ottaa selvää siitä, mitä siihen sisältyy.

300km of Arctic wilderness. More than 200 highly skilled sled dogs and a group of ordinary people just like you. This is Fjällräven Polar, a journey you’ll never forget.
Fjällräven Polar

Joka vuosi valikoitu ryhmä saa seurata meitä elämänsä suurimpaan seikkailuun: 300 kilometriä pitkälle rekikoiravaellukselle arktisen erämaan läpi. Haluatko sinä tulla mukaamme? Lue lisää retkestä ja siitä, kuinka voit hakea mukaan Fjällräven Polar -retkelle. Ja tapaamaan muutamia koiria myös, tietenkin.