Inspiring the world to walk with nature. Read more about our mission at Fjällräven Online Store

Missio

Maailman inspirointi kulkemaan luonnon kanssa rinnakkain

Fjällrävenin ydinmissio ja eteenpäin vievä voima on aina ollut ja tulee aina olemaan auttaa ja inspiroida ihmisiä viettämään enemmän aikaa luonnossa. Haluamme tuotteidemme antavan turvallisen ja kotoisan tunteen ulkona luonnossa, nyt ja tulevaisuudessa. Haluamme tuotteidemme olevan mukanasi ikimuistoisimmilla matkoilla ja seikkailuilla. Joten Fjällräven kehittää ja luo tarkkaan harkituilla tavoilla, suunnitellen huolellisesti koko elämän kestäviä tuotteita. Lyhyen aikavälin tavoitteita ei jahdata, trendejä ei seurata ja laadusta ei tingitä. Sekä oma tulevaisuutemme että luonnon tulevaisuus ovat punoutuneita yhteen.

Koska Fjällräven on outdoor-varusteiden ykkönen, joka samalla toimii myös harmoniassa ympäristön kanssa, yhtiö etsii aina uusia innovatiivisempia ja ympäristöystävällisempiä ratkaisuja. Näitä ovat esimerkiksi kierrätettyjen ja luonnonmukaisten materiaalien käyttö, perfluorihiilitön kyllästys ja sellaisten tuotteiden kehittäminen, joita käytetään ja rakastetaan sukupolvesta toiseen.

"Forever Nature"

Luonto on aina Fjällrävenin sydämessä. Me olemme peräisin luonnosta ja se tulee aina olemaan määränpäämme. Me emme valloita vuoria, kesytä jokia tai voita säätä. Me matkaamme hitaasti. Me kuljemme varovaisesti. Vaalimme tehtyä retkeä ja saavumme kotiin haluten palata takaisin.

Born from passion, created for necessity. Read about our history at Fjällräven Online Store

Mistä kaikki alkoi

Luonto on ollut osa Fjällrävenin DNA:ta jo vuodesta 1960 lähtien.

Lue lisää