Tuotehaku:

Vastuu

Fjällrävenin tavoitteena on valmistaa kestäviä, toimivia ja ajattomia tuotteita, joiden haittavaikutus luontoon on mahdollisimman pieni. Tämä on ollut valmistusfilosofiamme Fjällrävenin perustamisesta, vuodesta 1960 saakka.

Kestävän kehityksen huomioimisella pyritään varmistamaan, että tulevat sukupolvet voivat nauttia samasta elämänlaadusta kuin mekin. Työhön sisältyy sekä ympäristöllinen, taloudellinen että yhteiskunnallinen ulottuvuus. Siksi vuonna 2013 yrityksen yhteiskuntavastuutyön keskeiseksi käytännöksi esiteltiin The Fjällräven Way.

Fjällrävenin toiminta on monimuotoista aina valmistusprosesseista ja käyttämistämme materiaaleista eläinsuojelua sekä omien työntekijöidemme työoloja ja ehtoja koskeviin aloitteisiin. Siihen liittyy myös toimintoja tiedon levittämiseksi ulkoilusta ja luonnosta erilaisten tapahtumien, kuten Fjällräven Polar ja Fjällräven Classic, avulla. Lisäksi toteutamme konkreettisia tukitoimenpiteitä, joista esimerkkinä voidaan mainita työmme uhanalaisen skandinaavisen naalikannan säilyttämiseksi (eläimen, joka on meille erityisen lähellä sydäntä, koska se on lainannut yritykselle nimensä – naali on ruotsiksi "fjällräv").

Tervetuloa CSR-portaaliimme

Kansainväliseen CSR-portaaliin olemme keränneet tietoa kestävän kehityksen eri näkökohdista ja siellä selitämme ne periaatteet ja tavoitteet, joista The Fjällräven Way muodostuu. Portaali on englanniksi sekä myös saksaksi ja ruotsiksi.

Voit seurata työtämme osoitteissa www.fjallravenbloggen.com jawww.facebook.com/Fjallraven. Facebook-sivulla voit myös esittää meille kysymyksiä.

"Olemme vakuuttuneita siitä, että ainoa tapa, jolla voimme jatkossakin nauttia puhtaasta luonnosta tasapainossa ekosysteemin kanssa, on auttaa suojelemaan ja säilyttämään se."

Tämän voit lukea CSR-portaalista:

• Materiaalivalinnat ja valmistusmenetelmät Pyrimme jatkuvasti parantamaan valmistusprosesseja, valitsemaan parhaat raaka-aineet sekä vähentämään veden, energian ja kemikaalien kulutusta

• Eläinsuojelu Emme ole koskaan hyväksyneet, että eläimiä kohdellaan kaltoin tuotteidemme valmistuksessa, ja siksi käytämme esimerkiksi ulkoilualan tiukimpia untuvaprosesseja

• Fair Production Pyrimme koko ajan parantamaan ehtoja ja toteuttamaan konkreettisia, myönteisiä toimia alihankkijoidemme sosiaalisen kehityksen edistämiseksi.

• Hyvinvointi ja terveys Meille on itsestään selvää, että työntekijöillämme on terveellinen ja turvallinen työympäristö.

• Innostusta ulkoiluun Pyrimme saamaan yhä suuremman joukon löytämään ulkoilun ja oppimaan luonnosta, sillä mielestämme se on aidon ympäristösitoutumisen perusta.

Lue lisää Fjällrävenin vastuualueet on www.fjallraven.com

Tilaa ajoissa saadaksesi pakettisi ennen joulua. Tilausaikaa jäljellä: 2015-12-16T15:00 Pidennetty palautusaika välillä 20.11 – 31.12 ostetuille tuotteille. Sopimattomat tuotteet voi palauttaa poikkeuksellisesti 15.1.2016 asti