Hunting Responsibility

vastuullisuudestamme

Eläimille ja luonnolle

Ruotsissa on pitkät metsästysperinteet ja metsästysetiikka, joka suojelee niin luontoa ja eläimiä kuin sitä ekosysteemiä, jonka ne yhdessä muodostavat. Vastuullinen metsästys, joka ylläpitää ja suojelee riistakantaa, tarjoaa myös mahdollisuuden valmistaa ja syödä hyvää ja terveellistä lähiruokaa, sekä opettaa lapsillemme kestävää elämäntapaa samalla luonnosta kaikin aistein nauttien.

Pyrimme samaan korkeaan etiikkaan myös outdoor-alan yrityksenä. Luonto on suunnittelumme lähtökohta, jonka otamme huomioon valitessamme materiaaleja ja päättäessämme, missä vaatteemme ja varusteemme tuotetaan.

Se asettaa meille ja toimittajillemme korkeita vaatimuksia. Meidän täytyy joskus tehdä kompromisseja ja toisinaan teemme virheitä, mutta yritämme oppia niistä; kehitymme ja sovellamme. Emme anna periksi. Emme koskaan hellitä tahtia, rentoudu ja ajattele, että olemme täysin oikeassa ja riittävän hyviä nyt.

Meillä Fjällrävenillä termi ”parantamisen varaa” on juurtunut syvästi työntekijöihimme. Inspiroimalla entistä useampia ihmisiä tutustumaan ulkoilmaelämään ja sen myönteisiin vaikutuksiin, toivomme, että entistä useampi ihminen välittäisi siitä, mitä luonnolla on meille tarjottavanaan paitsi nyt, mutta myös tulevaisuudessa, kun pidämme siitä huolta yhdessä.

Lue lisää Usein kysyttyä -osiossa