Tuotehaku:

article

G-1000 on usein parempi valinta

Monet käyttävät vedenpitävää ”teknistä” kuoritakkia uhraamatta sille liikaa ajatuksia. Mutta laminoidut vaatteet, joiden saumat on teipattu, ovat usein vaellus- tai hiihtoretkillä liian vedenpitäviä. Kalvo, jonka ansiosta takki hylkii vettä, ei poista kosteutta erityisen hyvin. Takin sisäpuolelle muodostuu kosteutta liikkuessasi ja alat hikoilla.

Kokeneet ulkoilmaihmiset ovat siksi valinneet jo vuosikymmenien ajan G-1000-vaatteita. G-1000 suojaa tuulelta ja pitää myös kuivana kevyessä vesisateessa. Jos kangas sattuisi kastumaan, se kuivuu nopeasti. Samalla G-1000 hengittää paremmin, joten et hikoile yhtä paljon kuin käyttäessäsi vedenpitävää vaatetta. G-1000 on myös huomattavasti kestävämpi kuin kalvovaate. Se kestää luonnossa olevia teräviä reunoja ja myös avotulesta lentäviä kipinöitä.

Kaikkiin vuodenaikoihin

Kesällä G-1000 on loistava valinta kaikkiin olosuhteisiin paitsi niihin päiviin, jolloin sade ei lakkaa. Niinä päivinä lisänä kannattaa käytä erittäin kevyitä sadevarusteita. Talvella G-1000 tarjoaa luotettavaa suojaa lumelta ja kovilta tuulilta ja sen hengittävät ominaisuudet ehkäisevät hikoilun aiheuttamaa palelemista. Lisäksi se on kevyt ja miellyttävä käyttää.

Lue lisää neljästä G-1000-tyypistä täältä