Tuotehaku:

article

G-1000-vaatteen peseminen

Kokonaan G-1000-materiaalista tehdyt vaatteet voi pestä koneessa 40 °C:ssa. Sellaiset vaatteet, joissa on untuvatäyte tai synteettinen täyte tai joissa on yhdistetty G-1000-materiaaliin muita materiaaleja, pitää pestä vaatteista löytyvien pesuohjeiden mukaan. Se, että G-1000-vaatteet on kyllästetty Greenland Wax -vahalla, ei vaikuta muihin samassa pesussa oleviin vaatteisiin, joten voit pestä vahatut vaatteet yhdessä muiden vaatteiden kanssa. Pese kuitenkin samanväriset vaatteet yhdessä.

Kyllästys vs. vahan uudelleenaktivointi

Greenland Wax -kyllästys peseytyy kokonaan pois G-1000-vaatteesta vasta kahden–kolmen pesukerran jälkeen, joten sinun ei tarvitse vahata vaatetta uudelleen joka pesun jälkeen. Jos olet pessyt vaatteen kerran, ja tuntuu siltä kuin vaha olisi imeytynyt kankaaseen, voit aktivoida sen uudelleen ripustamalla vaatteen lämpimään kuivauskaappiin tai silittämällä sitä pienellä lämmöllä. Lämpö irrottaa vahan kuiduista ja tunnet eron, kun otat vaatteen kuivauskaapista.

Pesuvinkkejä ennen seikkailua

Ilman vahaa G-1000-kangas on ilmavampaa ja mahdollisimman hengittävää. Tämän vuoksi vaha kannattaa pestä vaatteesta pois ennen kuin käytät sitä lämpimässä säässä, kuten kesällä tai tropiikissa matkustaessasi.