Tuotehaku:

Takki, joka kartoitti tietä ruotsalaiselle ulkoiluvallankumoukselle

Vuoden 1966 skandinaavisen Grönlannin-tutkimusretken aikana kävi ilmeiseksi, että sen ajan ulkoiluvaatteet eivät olleet niin käytännöllisiä kuin niiden tulisi olla. Kotiinpaluun jälkeen retkikunnan jäsenet kävivät yksityiskohtaisia keskusteluja Fjällrävenin perustajan Åke Nordinin kanssa, joka sitten loi takin heidän ideoidensa pohjalta.

Fjällrävenin ensimmäinen takki, Grönlannin takki, lanseerattiin vuonna 1968 ja samalla koko ala käännettiin ylösalaisin: Takki oli notkea, kestävä, säänkestävä sekä nopeasti kuivuva – kaikkea sitä, mitä aiemmat, puuvillaiset ulkoiluvaatteet eivät olleet.

G-1000-kankaasta valmistetusta Grönlannin takista tuli todellinen menestys kiipeilijöiden keskuudessa ja pian sen löysi myös laajempi ulkoiluharrastajien joukko. Vuosien saatossa siitä on tullut klassikko, jota käyttäjät rakastavat sukupolvesta toiseen. Tänä päivänä tarjolla on kokonainen Grönlannin tuotesarja, johon kuuluu takkeja, parkoja, untuvatakkeja ja housuja – kaikki kulutusta kestävästä G-1000-kankaasta vuoden 1968 alkuperäismallista poimittuine yksityiskohtineen ja ominaisuuksineen.

Tuotteiden lukumäärä: 2 Näytä:: Kaikki
 1. Greenland Shirt

  Greenland Shirt

  Kestävä vaelluspaita, normaali malli, pehmeää, esipestyä G-1000-kangasta. Painonapit ja ti...
  129,00 €
  Lisää
 2. Greenland Trousers

  Greenland Trousers

  Perinteiset vaellushousut kulutusta kestävästä G-1000®-materiaalista. 7 taskua ja joustava...
  169,00 €
  Lisää