Kuinka vahata

Mukautettavissa koko elinajaksi luonnossa

Greenland Wax -vahan avulla voit helposti muokata omat G-1000-vaatteesi eri sääolosuhteisiin ja aktiviteetteihin sopiviksi. Voit vahata myös reput, rinkat ja laukut. Vahan lisääminen tekee materiaalista entistä veden- ja tuulenkestävämmän sekä pidentää vaatteen kulutuskestävyyttä ja elinkaarta.

Vahan voi myös helposti pestä pois lämpimämmissä ilmastoissa oleskeltaessa, jotta vaate viilenee ja tarjoaa paremman hengittävyyden.

1. Levitä

Vaha tekee kankaasta/materiaalista tiiviimmän ja entistä veden- ja tuulenkestävämmän. Vahaus myös pidentää vaatteen kulutuskestävyyttä ja elinkaarta. Levitä pitkin vedoin vahaa ohut ja tasainen kerros vaatteen pintaan.2. Lämmitä

Sulata vaha vaatteen pintaan silitysraudan avulla, käyttäen alhaista tai keskisuurta lämpötilaa. Voit myös käyttää apunasi hiustenkuivaajaa silitysraudan sijaan.
3. Toista prosessi

Sulata useampi kerros vahaa pinnoille, jotka tarvitsevat ylimääräistä suojaa. Näitä ovat esimerkiksi olkapäät, polvet, takamus ja huppu. Jos vietät aikaa lämpimissä ilmastoissa, voit helposti pestä vahan pois ja näin saada ilmavamman vaatteen, joka hengittää erittäin hyvin.

Miten vahata vaellustakki

Vahaa takin etuosa, olkapäät ja huppu. Vältä takin selkäosan vahaamista, jotta reppusi tai rinkkasi alla muodostuva ylimääräinen lämpö ja kosteus pääsevät poistumaan helposti.
Lue lisää

Miten vahata housut kosteisiin olosuihteisiin

Vahaa housusi polvesta alaspäin. Tämä vahaustapa suojaa housujasi kosteudelta, kun vaellat aamukasteen kastelemien suurien nurmikkoalueiden tai miuden märkien maastojen läpi.
Lue lisää
Waxable Products
Greenland Shirt Jacket W
Greenland Shirt Jacket W

Klassisen Fjällräven-tyylin kevyt ”paitatakki”. Sopii erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöö

€ 189