TAIDETTA, JOKA KANTAA TAAKKASI

Kånken, vuodesta 1978 lähtien ikonisesta muotoilustaan ja tinkimättömästä käytettävyydestään maailmankuulu reppu on tekemässä jälleen historiaa. Innovatiivinen yhteistyö kahden ruotsalaisen taiteilijan kanssa on luonut jotain uskomatonta: Kånken Art -repun. Jokainen reppu ilmaisee luovuutta. Ja sen lisäksi jokainen reppu maksaa luonnolle takaisin Arctic Fox -aloitteen kautta. Erityiserä, joka juhlistaa sekä luonnossa että meissä ihmisissä olevaa inspiroivaa moninaisuutta.

Landscape

Erik Olovsson työskentelee tuote-, huonekalu- ja graafisen suunnittelun aloilla. Erikillä on Tukholmassa oma firma. Hän tavoittelee intuitiivista ja kokeellista lähtökohtaa projekteilleen. Hänen teoksensa tekee vaikutuksen vahvalla graafisella ja värikkäällä tulkinnallaan maisemasta auringonlaskun hetkellä.

"Minulla on paljon lapsuudenmuistoja vaelluksista perheen kanssa. Vaihtuvien maisemien ja aina muuttuvan sään kokeminen oli jotain suurenmoista ja merkityksellistä. Luomani Kånken Art -reppu on abstrakti tapa kuvata luonnon eri kerroksia yhdistettynä omiin vuoristomuistoihini."

Erik Olovsson Artisti "Landscapes"

Fable

Cecilia Heikkilän "Fable" ("Tarina") on saanut ensisijaisesti vaikutteita pohjoismaisesta luonnosta. Eikä se ole yllätys, koska Cecilia jakaa aikansa Taalainmaan ja eteläisen Ruotsin välillä, missä tummat ja tiheät metsät ovat täynnä mystiikkaa. Cecilia – tai Issie kavereiden kesken – saa inspiraationsa luonnosta ja eläimistä, ja ne esiintyvätkin usein hänen kuvittamissaan lastenkirjoissa.

"Minulle metsä ja luonto ovat arvaamattomuuden ja sattuman paikkoja, sekä vaarallisessa että kauniissa mielessä. Mutta uskon, että mitä lähemäksi menemme luontoa, sitä enemmän haluamme sitä suojella. Se inspiroi Kånken Art -reppua varten luomaani kuviointia."

Cecilia Heikkilä Artisti "Fable"

Löydä lähin liike, joka myy Kånken Art -reppuja.
Klikkaa alla olevaa linkkiä ja valitse erikoisvalikoima-kohdan alta ”Kånken Art” löytääksesi lähimmän jälleenmyyjäsi. 

Lue lisää