Tuotehaku:

article

Keskikerros

Toisen kerroksen vaatteiden tulee olla fleeceä tai villaa tai näiden yhdistelmiä, jotta ne toimivat lämmikkeenä ja hengittävät hyvin.

Keskikerroksen eli toisen kerroksen on tarkoitus toimia lämmikkeenä ja hengittää siirtämällä kosteutta pois ja estää samalla lämmön tarpeeton karkaaminen. Villa, fleece ja muut keinokuitujen ja villan sekoitteet ovat erinomaisia keskikerroksen materiaaleja. Keskikerrokseen kannattaa valita vaatteita, joissa on vetoketjuja tai muita aukkoja, jotka voi avata nopeasti, kun liiallista lämpöä haluaa päästää nopeasti ulos.

Fleece

Fleecen etuna on, ettei se ime juurikaan kosteutta ja kuivuu nopeasti ja lämmittää hyvin. On kuitenkin syytä olla varovainen, jos istuu avotulen lähellä, sillä fleece syttyy helposti palamaan.

Villa

Kuten edellä alimman kerroksen ominaisuuksien yhteydessä mainittiin, villa sopii hengittävyytensä ansiosta hyvin ulkoiluun talvella. Samasta syystä se toimii hyvin myös keskikerroksena.

Tilaa ajoissa saadaksesi pakettisi ennen joulua. Tilausaikaa jäljellä: 2015-12-16T15:00 Pidennetty palautusaika välillä 20.11 – 31.12 ostetuille tuotteille. Sopimattomat tuotteet voi palauttaa poikkeuksellisesti 15.1.2016 asti