Tuotehaku:

article

Kuorikerros

Uloimman kerroksen tarkoitus on suojata tuulelta, sateelta ja muilta ulkoisilta vaikutuksilta. Sen tulee myös olla yhteensopiva muiden kerrosten kanssa ja päästää ulos kosteutta. Keväällä, kesällä ja syksyllä kalvovaatteet toimivat hyvin, mutta kylminä talvipäivinä kannattaa valita funktionaalinen materiaali, kuten G-1000.

Uloimman kerroksen eli kolmannen kerroksen tarkoitus on pitää sade, tuuli ja muut ulkoiset vaikutukset vaatteiden ulkopuolella. Samaan aikaan uloimman kerroksen täytyy myös päästää ulos sisäpuolella muodostuvaa kosteutta eli hengittää. Uloimmassa kerroksessa on hyvä olla helposti käytettäviä taskuja, säädettävät hihansuut ja lahkeensuut sekä säädettävä huppu. Vetoketjujen ja muiden säädettävien osien tulee olla sellaiset, että niistä saa helposti otteen myös käsineet kädessä.

G-1000 vastaan Hydratic- ja GoreTex-kalvot

Kalvotuotteet, kuten Hydratic ja Gore-Tex, ovat olleen suosittuja talvikäytössä jo usean vuoden ajan. Yhä useammat ihmiset ovat kuitenkin todenneet kestävän G-1000-materiaalin edut. Tämän vuoksi olemme suunnitelleet klassikkoanorakin uudelleen. Tärkein syy, miksi G-1000 on parempi materiaali talvella on se, että se hylkii tuulta ja lunta, mutta on samaan aikaan ylivoimaisen hengittävä ja kestävä. Kalvotakit ovat G-1000-kankaasta valmistettuihin takkeihin verrattuina ovat herkempiä ja huonommin hengittäviä, ja siksi niissä alkaa hikoilla ja niissä kylmettyy helpommin. Jos etsit toimivaa anorakkia, tutustu Mårma Anorak -takkiin.

Haluamme kuitenkin korostaa, että Hydraticin ja GoreTexin kaltaiset päällikerroksen materiaalit ovat täydellisiä sateisina kevät-, kesä- ja syyspäivinä. Fjällräven on ollut mukana kehittämässä Hydraticia, joten tunnemme kalvovaatteiden edut erittäin hyvin. Jos etsit erinomaista kalvovaatetta talvikäyttöön, suosittelemme Aajma-takkia miehille ja Jarhta-takkia naisille. Lisätietoja Fjällrävenin Hydratic-takeista on tuoteosassa.

Tilaa ajoissa saadaksesi pakettisi ennen joulua. Tilausaikaa jäljellä: 2015-12-16T15:00 Pidennetty palautusaika välillä 20.11 – 31.12 ostetuille tuotteille. Sopimattomat tuotteet voi palauttaa poikkeuksellisesti 15.1.2016 asti