Tuotehaku:

article

Kuoritakit

Kuoritakin tarkoitus on suojata tuulelta, sateelta ja muilta ulkoisilta vaikutuksilta. Sen tulee myös olla yhteensopiva muiden vaatekerrosten kanssa ja päästää ulos kosteutta. Fjällräven valmistaa kuoritakkeja pääasiassa kolmesta eri kangastyypistä:

G-1000: vahva, kestävä ja mukautuva
Hydratic ja ECO-SHELL: vedenpitävä, tuulenpitävä ja hengittävä
MicroTravel: kevyt, hengittävä ja nopeasti kuivuva.

G-1000-kuoritakit – kestävyys, hengittävyys ja mukautuvuus

Vedenpitäviä kuoritakkeja käytetään aivan liian usein. Paha tapa on käyttää vedenpitävää kuoritakkia silloinkin, kun ei sada. Yksi selitys tälle voi olla se, että monet yliarvioivat kalvovaatteiden hengittävyyden ja kestävyyden. Toki ne hengittävät jonkin verran ja suojaavat luonnossa olevilta teräviltä reunoilta, mutta eivät lähellekään yhtä hyvin kuin G-1000.

Fjällrävenin kestävästä ja mukautuvasta G-1000-kankaasta valmistetut takit ovat erinomainen vaihtoehto vuoden ympäri. Ne kestävät kulutusta erinomaisesti, ne pitävät tuulta ja hylkivät vettä ja suojaavat myös ärsyttäviltä hyttysiltä. Kalvotakkiin verrattuina myös niiden hengittävyys on ylivertainen. G-1000-takin ominaisuuksia voi parantaa entisestään helposti lisäämällä Greenland-vahaa.

Jos etsit kestävää kuoritakkia, joka sietää kovaakin käsittelyä, G-1000-kankaasta valmistettu kuoritakki on juuri oikea sinulle.

Hydratic- tai ECO-SHELL-kuoritakit – vedenpitävyys, tuulenpitävyys ja hengittävyys

Jos etsit täydellistä suojaa tuulelta, vedeltä ja lumelta, mutta haluat takin kuitenkin päästävän samaan aikaan mahdollisimman paljon kehon kosteutta ulos, Fjällrävenin Hydratic- ja ECO-SHELL-kuoritakit tarjoavat vastauksen.

Fjällrävenin kuoritakit pitävät kuivana myös jatkuvassa rankkasateessa vaeltaessa ja märällä alustalla maatessa. Hydratic- ja ECO-SHELL-kuoritakit pitävät takin ulkopuolella myös tuulen, joka muutoin veisi mukanaan kehon lämmön, kuten äärimmäisen kylmissä ilmastoissa ja korkeissa ilmanaloissa usein tapahtuu. Lisäksi Fjällrävenin kuoritakit päästävät kehon tuottamaa kosteutta ulos kahdella tavalla: kankaan läpi, jossa on mikroskooppisia huokosia, jotka ovat pienempiä kuin vesipisara, mutta suurempia kuin höyrymolekyylit, sekä kätevien tuuletusratkaisujen, verkkotaskujen ja pystykauluksen kautta.

Jos haluat kiristää tahtia kastumatta läpimäräksi hiestä sateella, valitse Fjällrävenin Hydratic- tai ECO-SHELL-kuoritakki.

MicroTravel-kuoritakit – vilpoinen, nopeasti kuivuva ja kevyt

Nämä takit on tarkoitettu kevät- ja kesäkäyttöön sekä safareille ja muihin seikkailuihin lämpimämmillä leveysasteilla. MicroTravel (MT) -takit ovat vilpoisia ja nopeasti kuivuvia ja ne suojaavat UV-säteiltä. MT-kuoritakit ovat myös lähes täysin rypistymättömiä  Ne ovat epätavallisen kevyitä ja vievät tuskin lainkaan tilaa matkalaukusta. Niissä on käytännöllisiä taskuja ja paljon toimintoja, jotka helpottavat elämää kuumassa ilmastossa seikkaillessa.

Jos haluat olosi pysyvän vilpoisana seikkaillessasi, MicroTravel (MT) -kuoritakit ovat täydellinen ratkaisu.