Peruuttamisoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa tämä ostosopimus 14 päivän kuluessa ilman erityistä syytä. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua päivästä, jona sinä tai osoittamasi kolmas osapuoli, joka ei ole rahdinkuljettaja, otti tavaran fyysisesti hallintaansa. Hyvitämme maksusi niin pian kuin olemme vastaanottaneet palautettavat tuotteet tai kun olet osoittanut meille lähettäneesi tuotteet takaisin. Käyttääksesi peruuttamisoikeuttasi sinun täytyy ilmoittaa asiasta meille, Fenix Outdoor Ecom AB:lle.

Täytä ja palauta tämä lomake vain siinä tapauksessa, että haluat peruuttaa Fenix Ecom AB:n kanssa tekemäsi ostosopimuksen.

Lisätietoja tuotteiden palauttamisesta löydät palautussivultamme. Ota yhteyttä Fjällräven asiakaspalveluun, mikäli tarvitset apua palauttamisessa. 

Tietoja peruuttamisoikeuden käytöstä:

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun te olette saanut tai osoittamanne kolmas osapuoli, joka ei ole rahdinkuljettaja, on saanut tavarat fyysisesti hallintaansa.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille Fenix Outdoor E-Com AB, customerservice@fjallraven.se - Customer Service Fjällräven, Brogatan 141, 894 35 Själevad, Sweden päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä ilmoituksella (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää liitteenä olevaa malliperuuttamislomaketta, mutta mallilomakkeen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisen määräajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukse

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme maksut, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua päivästä, jona saamme tietää päätöksestänne peruuttaa sopimus.

Suoritamme palautuksen sillä maksuvälineellä, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu palautuksesta kustannuksia. Voimme lykätä maksun palautusta kunnes olemme saaneet tavarat takaisin tai kunnes olette esittänyt näyttöä siitä, että olette lähettänyt tavarat takaisin, sen mukaan kumpi ajankohta on aikaisempi.

Sinulta veloitetaan palautusosoitetarrasta koituvat välittömät kustannukset.

Teidän on lähettävä tavarat takaisin tai luovutettava ne meille ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua päivästä, jona ilmoitatte meille peruuttavanne tämän sopimuksen. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä. Teidän on vastattava tavaroiden palauttamisesta aiheutuvista välittömistä kustannuksista. Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alenemisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.