Tuotehaku:

Fjällrävenin materiaalit

Fjällräven kehittää monet käyttämistään kankaista itse tai tiiviissä yhteistyössä kumppaneiden kanssa. Vuosien ulkoilukokemuksen ansiosta uskomme tietävämme, mitä kestävien ja toimivien kankaiden tuottaminen vaatii. Tämä kokemus on tuotekehityksemme perusta – tuotteiden ja niiden todellisen käytön tuntemus.

Kestävyys – perusvaatimus

Yksi perusvaatimus on Fjällrävenille kaikkia muita tärkeämpi – kankaidemme on kestettävä kovaa käsittelyä hyvin pitkän ajan. Olemme sitä mieltä, että Fjällrävenin vaatteiden ja varusteiden tulee kestää asiakkaiden käytössä vuosia, kestää kovaakin kulutusta ja ajan hammasta pettämättä koskaan asiakkaiden odotuksia ja vaatimuksia, jotta niistä eräänä päivänä voi tulla alkuperäisen käyttäjän lastenlasten suosikkeja. Tämän vuoksi monet kutsuvat tuotteitamme "perintökaluiksi", jonka nimityksen hyväksymme mielellämme.

Eri kangastyypit

Eri tarpeita varten tarvitaan erityyppisiä kankaita, jotka kaikki on kehitetty erityisesti ulkoilukäyttöön. Tällä sivulla on lisätietoja Fjällrävenin kankaista ja niiden erityisominaisuuksista. Sivulla on tietoja muun muassa kestävästä ja mukautuvasta G-1000-kankaasta, vilpoisesta ja nopeasti kuivuvasta MicroTravel-kankaasta sekä laadukkaasta untuvasta ja legendaarisesta Vinylon F -materiaalista.