Tuotehaku:

G-1000

Yksi maailman parhaista ulkoilukankaista

G-1000 on Fjällrävenin kulutusta kestävä ja mukautuva kangas. Se on hyväksi osoittautunut ulkoiluklassikko, joka sopii kaikenlaisiin seikkailuihin ympäri vuoden – tropiikista napaseuduille. Tiivis kangas (laadukasta 65 % polyesteria ja 35 % puuvillaa) on käsitelty Greenland Wax -vahalla.  Tämä yhdistelmä tekee G-1000-materiaalista yhden maailman parhaista ulkoilukankaista, jolla on paljon vahvoja ominaisuuksia:

• Kestävä G-1000 kestää erittäin hyvin kulutusta ja tämä ominaisuus yhdessä sen keveyden kanssa tekee siitä loistavan vaihtoehdon sekä matkustamiseen että ulkoiluun.

Vettä hylkivä Greenland-vahan ansiosta G-1000-vaatteet kestävät sadetta ja kosteutta erittäin hyvin. Siksi voit käyttää niitä lyhyiden sadekuurojen aikana. Kangas kuivuu nopeasti kastuessaan.

• Tuulta hylkivä Tiheä kuitu tekee G-1000-materiaalista lähes täysin tuulenpitävän. Materiaalin kyllästäminen Greenland Wax -vahalla tarjoaa täydellistä suojaa voimakkailta tuulilta.

• Hengittävä Yksi G-1000-kankaan parhaista ominaisuuksista on sen loistava hengittävyys – se poistaa tehokkaasti kosteutta kehosta, mikä on erityisen käytännöllinen ominaisuus raskaissa aktiviteeteissa.

• UV-suoja Kangas tarjoaa miltei 100 % suojan auringon ultraviolettisäteiltä (UVA ja UVB) ja vähentää siksi tehokkaasti auringonpolttamien riskiä.

• Suojaa hyttysiltä Tiheä kudos pitää hyttyset ja muut lentävät hyönteiset poissa iholtasi, mikä on käytännöllistä sekä vuoristossa että metsissä tai matkustettaessa kuumassa ilmastossa. (Huomaa, että G-1000 Lite ei suojaa hyttysiltä.)

Valitse itse haluamasi suoja

Voit mukauttaa G-1000-kankaan toiminnallisuutta Greenland Wax -vahan avulla. Lisävaha antaa tiiviimmän, säänkestävämmän kankaan ja parantaa myös vaatteen kestävyyttä ja käyttöikää.  Jos vahaa laitetaan vähemmän, vaate on ilmavampi ja hengittää paremmin.

Lue lisää G-1000-vaatteen vahauksesta ja hoidosta

Tuotteiden lukumäärä: 3 Näytä:: Kaikki
 1. G-1000 on usein parempi valinta

  G-1000 on usein parempi valinta

  Monet käyttävät vedenpitävää ”teknistä” kuoritakkia uhraamatta sille liikaa ajatuksia. Read more »
 2. Neljä G-1000-tyyppiä

  Neljä G-1000-tyyppiä

  G-1000 on Fjällrävenin kulutusta kestävä ja mukautuva kangas. Se on hyväksi osoittautunut... Read more »
 3. Ulkoiluklassikko on syntynyt

  Ulkoiluklassikko on syntynyt

  1960-luvulla ulkoiluvaatteet eivät olleet yhtä toiminnallisia kuin nykyään. Se kävi selvästi ilmi... Read more »
 
Tilaa ajoissa saadaksesi pakettisi ennen joulua. Tilausaikaa jäljellä: 2015-12-16T15:00 Pidennetty palautusaika välillä 20.11 – 31.12 ostetuille tuotteille. Sopimattomat tuotteet voi palauttaa poikkeuksellisesti 15.1.2016 asti