Tuotehaku:

Hydratic

Hydratic-kankaasta tehdyt tuulen- ja vedenpitävät vaatteet päästävät hikoilun aiheuttaman kosteuden ulos, mutta pitää silti sateen ja ulkoisen kosteuden vaatteen ulkopuolella.

Fjällrävenin Hydratic-vaatteet suojaavat tuulelta, vedeltä ja lumelta samaan aikaan kuin ne päästävät läpi mahdollisimman paljon kehon höyrystynyttä kosteutta (ominaisuus, josta käytetään usein termiä "hengittävyys"). Hydratic-materiaalissa on mikroskooppisen pieniä huokosia, jotka ovat tuhansia kertoja pienempiä kuin vesipisara, mutta satoja kertoja suurempia kuin höyry. Tämä tarkoittaa, että materiaali päästää kosteutta ulos. Tämän ansiosta Hydratic-vaatteet ovat vedenpitäviä aiheuttamatta hikoilua.

Vedenpitävä

Vedenpitävyyttä mitataan vesipilareilla, ja tekstiilejä testataan myös sen määrittämiseksi, miten paljon painetta ne kestävät, ennen kuin ne alkavat vuotaa. Mitä korkeampi vesipilariarvo on, sitä kovemman paineen kangas kestää. 1 000 millimetrin vesipilarin katsotaan olevan teknisesti vedenpitävä, mutta tämä ei ole lähellekään riittävä kestävyys ulkoilukäytössä. Luonnossa paine on usein tätä suurempi, esimerkiksi polvilla ollessa märässä maastossa.
Tämän vuoksi kehitimme Hydratic-materiaalia niin, että se kestää 10 000–20 000 millimetrin paineen. Tämän ansiosta käyttäjä pysyy kuivana äärimmäisimpienkin ja jatkuvien rankkasateiden aikana, sekä kävellessään että ollessaan maassa polvillaan tai istuessaan.

Tuulenpitävä

Olet varmaankin joskus kokenut vaatteen läpi päässeen tuulen kylmentävän vaikutuksen. Se tuntuu kylminä väreinä, kun tuuli kovenee. Tämä vaikutus on yleisintä alueilla, joilla on hyvin kylmä ilmasto, tai korkeilla seuduilla. Hydratic auttaa pitämään tuulen vaatteen ulkopuolella, joka muutoin poistaisi kehon lämpöä vaatteen sisältä. Tämä vähentää kylmettymisen riskiä. Voit jatkaa seikkailua sen sijaan, että joutuisit kääntymään takaisin.

Hengittävyys

Hengittävyyttä mitataan sillä, kuinka monta grammaa vettä neliömetri kangasta päästää ulos vuorokaudessa. Hydratic päästää läpi 8 000–15 000 grammaa vettä vuorokaudessa. Mitä korkeampi luku on, sitä enemmän kosteutta pääsee ulos. Hydratic-vaatteissa on useita nerokkaita toimintoja, jotta ne päästävät mahdollisimman paljon höyryä ulos. Niissä on esimerkiksi tuuletusaukot kainaloissa, verkkokangastaskut ja savupiipun omainen kaulus.

Tuotteiden lukumäärä: 7 Näytä:: Kaikki
 1. Karla Trousers Hydratic

  Karla Trousers Hydratic

  Tuulen- ja vedenpitävät naisten housut harjattua G-1000®-kangasta, mukana Hydratic-materia...
  219,00 €
  Lisää
 2. Montt 3 in 1 Hydratic Jacket

  Montt 3 in 1 Hydratic Jacket

  Tuulen- ja vedenpitävä kolme yhdessä -takki pehmeää G-1000®-kangasta, vetoketjulla kiinnit...
  499,00 €
  Lisää
 3. Una Jacket

  Una Jacket

  Pitkä, kevyesti topattu naisten takki G-1000-kangasta. Vedenpitävä Hydratic-kalvo. Kaksi s...
  399,00 €
  Lisää
 4. Barents Pro Hydratic Trousers

  Barents Pro Hydratic Trousers

  Tuulen- ja vedenpitävät ulkoiluhousut G-1000-materiaalia, Hydratic-kalvo. Vahvikkeet, kuus...
  219,00 €
  Lisää
 5. Poncho

  Poncho

  Hupullinen sadeviitta suojaa sadekuuroilta. Yksinkertainen ja kokonaan peittävä. Voidaan k...
  119,00 €
  Lisää
 6. Brenner Pro Padded Jacket

  Brenner Pro Padded Jacket

  Lämmin, vedenpitävä toppatakki pehmeää, hiljaista G-1000 Silent Eco-materiaalia. Clip-in-r...
  479,00 €
  Lisää
 7. Karl Pro Trousers Hydratic

  Karl Pro Trousers Hydratic

  Kestävät ulkoiluhousut G-1000 Silent -materiaalia vedenpitävällä Hydratic-kalvolla. Teknin...
  209,00 €
  Lisää