Tuotehaku:

MT, Micro Travel

Micro Travel (MT) on kangas, jonka Fjällräven on kehittänyt itse lämpimään ilmastoon. Tässä kankaassa yhdistyvät kevyt, kestävä mikropolyamidikuitu ja vilpoisa, harjattu puuvilla. MT on saavuttanut suuren suosion siksi, että se pitää käyttäjän olon raikkaana, koska se on erittäin hengittävää, mikä puolestaan takaa, että kangas pysyy kuivana ja käyttäjä tuntee olonsa vilpoisaksi ja mukavaksi. Matkustaessa on hyvä välttää tarpeetonta painoa kaikin mahdollisin keinoin. Siksi MT on kehitetty mahdollisimman kevyeksi. Se on myös enemmän tai vähemmän rypistymätöntä.

Fjällrävenin MT-vaatteissa on myös useita käteviä taskuratkaisuja ja toimintoja, jotka helpottavat elämää seikkaillessasi.

MT:n tärkeimmät ominaisuudet:

Kuivuu nopeasti: MT-tuotteet ovat erittäin hengittäviä, mikä takaa, että ne pysyvät kuivina ja pitävät käyttäjän olon vilpoisana. MT-kankaasta valmistetut vaatteet kuivuvat noin kolme kertaa nopeammin kuin vastaavat puuvillatuotteet.

Kevyt ja rypistymätön: MT ei paina juuri mitään ja on lähes rypistymätöntä. Tämän ansiosta MT-vaatteet ovat ihanteellisia, kun matkustat ja seikkailet lämpimässä ilmastossa.

UV-suojaus: MT on suojaava kangas, joka pysäyttää lähes kaiken UV-säteilyn, sekä alfa- että beetasäteet. MT suojaa kaksi kertaa paremmin kuin puuvilla.

Tuotteiden lukumäärä: 4 Näytä:: Kaikki
 1. Cape Point MT Trousers

  Cape Point MT Trousers

  Kevyet ja mukavat matkahousut, joissa on normaali vyötärö. Nopeasti kuivuvaa materiaalia. ...
  149,00 €
  Lisää
 2. Cape Point MT Zip-Off Trousers

  Cape Point MT Zip-Off Trousers

  Kevyet ja mukavat katkolahjehousut, joissa on normaali vyötärö. Nopeasti kuivuvaa materia...
  169,00 €
  Lisää
 3. Daloa MT Zip-Off Trousers

  Daloa MT Zip-Off Trousers

  Mukavat katkolahjehousut helppohoitoista materiaalia, joka tuntuu vilpoisalta ihoa vasten....
  169,00 €
  Lisää
 4. Marlin MT Hat

  Marlin MT Hat

  Kevyt, kokoon taitettava aurinkohattu nopeasti kuivuvaa materiaalia.
  39,00 €
  Lisää
 
Tilaa ajoissa saadaksesi pakettisi ennen joulua. Tilausaikaa jäljellä: 2015-12-16T15:00 Pidennetty palautusaika välillä 20.11 – 31.12 ostetuille tuotteille. Sopimattomat tuotteet voi palauttaa poikkeuksellisesti 15.1.2016 asti