Tuotehaku:

Fjällrävenin untuva

Fjällräven on valmistanut untuvatuotteita yli 40 vuoden ajan. Meidät tunnetaan ympäri maailman yrityksenä, joka käyttää vain laadukkainta untuvaa. Fjällräven-untuvatuotteen ostaessasi voit olla 100 % varma, että käyttämämme untuva on peräisin prosessista, jossa lintujen hyvinvointi on keskeisessä asemassa.

100 % jäljitettävä

Fjällräven alkoi kehittää untuvankäsittelyä koskevia tiukkoja rutiineja ja toimintaohjeita jo vuonna 2009. Tuotantoketjumme läpinäkyvyys on nykyään yksi ulkoilualan parhaista. Kaikki untuvatuotteemme ovat 100 % jäljitettäviä – vastakuoriutuneista hanhenpoikasista valmiiseen untuvatuotteeseen.  Siksi saimme ruotsalaiselta Djurskyddet Sverige -eläinsuojelujärjestöltä kunniamaininnan untuvankäsittelyyn liittyvistä käytännöistämme vuonna 2010.

Eettisesti tuotettua erittäin korkealaatuista untuvaa

Fjällrävenin tuotteissa käytetty untuva on elintarviketuotannon sivutuote. Työmme johtoajatuksena on varmistaa, että lintujen elinolosuhteet ovat mahdollisimman hyvät ja että kaikki liikekumppanimme jakavat periaatteemme koskien vastuullista eläinten käsittelyä. Lintujen hyvinvointi on untuvankäsittelyperiaatteidemme tärkein tavoite. Toinen prioriteettimme on, että tuotteissamme käytetään vain erittäin korkealaatuista untuvaa. Untuvaamme säilytetään umpinaisissa säkeissä, jotka tarkistetaan monissa testeissä tuotantoprosessin eri vaiheissa. Näin voimme varmistaa, ettei käyttämämme untuva sekoitu koskaan eri alkuperää olevan untuvan kanssa.

Täältä löydät filmejä, artikkeleita ja kuvia, joista saat enemmän tietoa untuvankäsittelyyn liittyvistä toimintaohjeistamme ja siitä, mitä toimia on toteutettu ohjeiden noudattamiseksi.

• Seuraa untuvantuotantoprosessia vaihe vaiheelta >>
• Hälytyksestä kunniamainintaan >>