Tuotehaku:

Housuopas

Monien mielestä teemme maailman parhaat matka-, ulkoilu- ja vaellushousut. Olemme hyvin ylpeitä siitä. Käytämme nimittäin paljon aikaa taataksemme, että Fjällrävenin housut vastaavat kaikkiin vaatimuksiin, joita me itse ja käyttäjät asettavat housuille luonnossa liikkuessaan.

Ulkoiluhousujen tiukat vaatimukset

Ulkoiluhousujen täytyy paitsi suojata piikikkäiltä kasveilta, myös kestää kantojen ja kivien aiheuttamaa kulutusta. Niiden täytyy olla myös mukavat jalassa sekä pitää sinut kuivana ja viileänä lämpimällä säällä. Sateella housujen täytyy suojata kastumiselta, kunnes saat sadevaatteet päällesi, ja kylmällä ilmalla housujen täytyy olla mukavat myös käytettäessä pitkiksiä niiden alla. Lisäksi housujen täytyy olla myös hyvännäköiset. Ulkoiluhousuille asetetaan siis melko kovia vaatimuksia.

Toimivat, kulutusta kestävät ja ajattomat ulkoiluhousut

Onneksi osaamme tehdä sellaisia. Kehitämme jatkuvasti uusia ratkaisuja ja housumalleja, ja uusia tuotteitamme ylistetään usein messuilla tai niin kutsutut "asiantuntijat" kehuvat niitä sanomalehdissä ja aikakauslehdissä. Tulet huomaamaan, että koska monet ratkaisut toimivat yhä erinomaisesti, useat housut tulevat takaisin vuodesta toiseen. Muun muassa Fjällrävenin Vidda-vaellushousut ovat pysyneet valikoimassa jo kohta 10 vuotta ja ne ovat yhä suosikkihousut vaativille luontoretkille.

Housuopas

Tähän osaan olemme koonneet hyödyllisiä tietoja vaellus-, matka- ja muista ulkoiluhousuista. Täällä on myös vinkkejä, joita voit tarvita ostaessasi sinulle ja tarpeisiisi sopivia housuja.