Tuotehaku:

Fjällrävenin housut

Fjällräven kehittää housuja kaikenlaiseen käyttöön, vaellukselle ja ulkoiluun sekä lämpimämmille leveysasteille suuntautuville matkoille. Kaikille Fjällrävenin housuille yhteistä on se, että ne suojaavat säältä, tuulelta ja ympäristön toisinaan koviltakin olosuhteilta. Lisäksi ne istuvat hyvin ja ovat niin kestäviä, että voit nauttia niissä luontokokemuksista vuosien ajan. Valikoimassa on housuja, joissa on käytetty erilaisia materiaaleja ja taskuratkaisuja ja niitä on saatavissa erilaisilla leikkauksilla. Sen ansiosta löydät mallistosta varmasti juuri omaan käyttöösi sopivat housut.

Jäljempänä on lisätietoja Fjällrävenin neljästä housutyypistä: vaellus- ja ulkoiluhousuista sekä matkailuun, metsään ja arkikäyttöön sopivista housuista.

Vaellus- ja ulkoiluhousut (Trekking)

Tähän luokkaan kuuluvat Fjällrävenin kestävimmät housut. Useimmat näistä housuista on valmistettu G-1000-kankaasta, joka on ehkä ulkoilumaailman parhaiten mukautuva ja kestävin kangas. Tiiviisti kudottu G-1000-kangas on kyllästetty ympäristöystävällisellä Greenland-vahalla, jonka ansiosta se on entistäkin kestävämpää ja säänkestävää. Voit myös itse parantaa entisestään housujen kestävyyttä sekä veden- ja tuulenpitävyyttä lisäämällä vahaa. Jos olet menossa ulos kauniilla säällä, voit pestä vahan pois. Kun vahaa on vain vähän, G-1000-kangas tuntuu vilpoisalta ja se hengittää hyvin.

Valikoimassa on myös vaeltamiseen sopivia kuorihousuja, jotka on valmistettu veden- ja tuulenpitävästä Hydratic-materiaalista. Tällaiset housut päästävät ulos kehon kosteuden, mikä vähentää riskiä, että kastut hiestä. Samalla materiaali kuitenkin sulkee sateen, lumen ja muun kosteuden ulos. Lisätietoja G-1000- ja Hydratic-materiaaleista on tuoteportaalin kohdassa Materiaalit. 

Matkahousut (Travel)

Fjällrävenin matkahousuissa yhdistyvät erinomainen vahvuus ja keveys, ja ne ovat erinomainen valinta, kun lähdet seikkailemaan lämpimämmille leveysasteille. Nämä housut ovat erinomaiset myös kuumiin kesäpäiviin ja ne suojaavat UV-säteiltä ja ovat likaa hylkivät. Ne ovat lähes täysin rypistymättömät, kevyet ja vievät erittäin vähän tilaa matkatavaroissa. Fjällrävenin seikkailumatkoille mukautetut housut on valmistettu pääasiassa Fjällrävenin omasta MT-kankaasta.

MT- eli MicroTravel-kankaan etu on, että siinä yhdistyvät keveys ja vahvuus, mutta siinä on silti myös puuvillakankaan vilpoisat ominaisuudet. Mallistossa on myös matkahousuja, jotka on valmistettu kestävästä mutta kevyestä G-1000 Lite -kankaasta. Lisätietoja näistä kankaista on tuoteportaalin kohdassa Materiaalit.

Metsästyshousut (Forest)

Fjällrävenin metsästys- eli Forest-housut ovat hiljaiset ja mukavat ja niissä on paljon käytännöllisiä yksityiskohtia, jotka pääsevät oikeuksiinsa metsällä, kalassa ja lintuja bongatessa tai muuten metsässä liikuttaessa. Forest-housuja valmistetaan kestävästä G-1000-kankaasta sekä tuulen- ja vedenpitävästä Hydratic-materiaalista. Lisätietoja näistä materiaaleista on tuoteportaalin kohdassa Materiaalit.

Arkihousut (Everyday outdoor)

Nämä hyvin istuvat ja laadukkaat housut sopivat kaikenlaiseen käyttöön milloin tahansa. Toimivuudesta ja kestävyydestä ei silti ole tingitty. Outdoor-malliston housut on valmistettu joko G-1000- tai MT-kankaasta.
 
Kuten huomaat, Fjällrävenillä on suuri valikoima kestäviä ja toimivia housuja luontoon ja ulkoiluun. Eri housutyyppeihin tutustuttuasi ymmärrät, että on vaikea sanoa, mitkä housut ovat parhaat. Paremmuus määräytyy käyttötarkoituksen mukaan. Valikoimasta löydät varmasti itsellesi ja luontoon ja ulkoiluun erinomaisesti sopivat housut. 

Tuotteiden lukumäärä: 8 Näytä:: Kaikki
 1. Keb Trousers Regular

  Keb Trousers Regular

  Teknisesti edistykselliset vaellushousut stretchiä ja kestävää G-1000 Eco -materiaalia. Op...
  239,00 €
  Lisää
 2. Keb Trousers W Regular

  Keb Trousers W Regular

  Teknisesti edistykselliset vaellushousut stretchiä ja kestävää G-1000 Eco -materiaalia. Op...
  239,00 €
  Lisää
 3. Travellers Trousers W

  Travellers Trousers W

  Kevyet ja yksinkertaiset matkahousut viileän tuntuisesta toiminnallisesta stretch-materiaa...
  149,00 €
  Lisää
 4. Travellers Trousers

  Travellers Trousers

  Kevyet ja ilmavat housut matkustamiseen lämpimissä ilmanaloissa. Valmistettu hengittävästä...
  149,00 €
  Lisää
 5. Nilla Trousers

  Nilla Trousers

  Kestävät housut, joissa on normaali vyötärö ja Regular Fit-mitoitus. Pehmeää G-1000 Silent...
  159,00 €
  Lisää
 6. Nils Trousers Regular

  Nils Trousers Regular

  Kestävät housut, joissa on matala vyötärö, Regular fit. Pehmeää G-1000 Silent -materiaalia...
  159,00 €
  Lisää
 7. Lappland Hybrid Trousers Camo

  Lappland Hybrid Trousers Camo

  Kevyet, kestävät housut aktiiviseen metsästykseen. Materiaalina on stretchiä ja maastokuvi...
  239,00 €
  Lisää
 8. Lappland Hybrid Trousers Camo W

  Lappland Hybrid Trousers Camo W

  Kevyet, kestävät housut aktiiviseen metsästykseen. Materiaalina on stretchiä ja maastokuvi...
  239,00 €
  Lisää