Tuotehaku:

Paitaopas

Kestäviä ja hengittäviä ulkoilupaitoja

Fjällrävenin paita ei ole mikään tavallinen paita. Olet varmasti huomannut sen, jos omistat Fjällrävenin paidan. Jos vaatekaapissasi ei vielä ole yhtään Fjällrävenin paitaa, tutustu niihin tarkemmin, kun seuraavan kerran käyt lähimmässä Fjällrävenin tuotteita myyvässä liikkeessä. Saat huomata, että Fjällrävenin paidoissa on paljon yksityiskohtia, jotka parantavat niiden laatua ja toimivuutta.

Haluamme tietenkin sinun tuntevan olosi mukavaksi Fjällrävenin paidassa. Siksi useissa Fjällrävenin paidoissa on ilmanvaihtoa parantavia aukkoja kainaloissa, sivuilla ja selässä. Myös taskut on tehty verkkokankaasta, jotta paita pysyy vilpoisana ja mukavana myös aktiivisen liikkumisen aikana.

Fjällrävenin paitatyypit

Olet varmasti huomannut myös sen, että Fjällrävenin paitoihin on valittu erilaisia kankaita ja toimintoja käyttötarkoituksen mukaan. Mallistossa on kaikenlaisia paitoja kestävistä ja hengittävistä vaelluskäyttöön tarkoitetuista paidoista ilmaviin ja rypistymättömiin, matkailukäyttöön sopiviin paitoihin sekä neutraalin värisistä, lintujen tarkkailuun ja metsästykseen sopivista paidoista laadukkaisiin, jokapäiväiseen käyttöön sopiviin paitoihin.

Tuotteiden lukumäärä: 2 Näytä:: Kaikki
  1. Eri paitatyypit

    Eri paitatyypit

    Jos käyt lähimmällä Fjällräven-jälleenmyyjällä paitaa ostamassa tai selaat paitoja... Read more »
  2. Paitojen eri mitoitukset

    Paitojen eri mitoitukset

    Fjällrävenin miesten paitoja on saatavana kolmella eri mitoituksella... Read more »
 
Tilaa ajoissa saadaksesi pakettisi ennen joulua. Tilausaikaa jäljellä: 2015-12-16T15:00 Pidennetty palautusaika välillä 20.11 – 31.12 ostetuille tuotteille. Sopimattomat tuotteet voi palauttaa poikkeuksellisesti 15.1.2016 asti